Η Delta Air Lines θα διευρύνει τις επιλογές της για πτήσεις από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, ξεκινώντας ένα απευθείας δρομολόγιο προς τον Διεθνή Αερολιμένα Logan της Βοστώνης, στις 29 Μαΐου. Ο διευθύνων σύμβουλος της Delta, Ed Bastian, έκανε τη σχετική ανακοίνωση στην ετήσια γενική συνέλευση της International Air Transport Association (IATA) που πραγματοποιείται στη Βοστώνη.

Η Βοστώνη θα είναι ένας καινούργιος προορισμός από την Αθήνα και θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα, καθημερινά, απευθείας δρομολόγια προς Ατλάντα και Νέα Υόρκη – JFK που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη Βοστώνη να είναι ένα από τα κεντρικά αεροδρόμια της Delta, οι πελάτες της θα μπορούν να συνεχίζουν από εκεί το ταξίδι τους με πτήσεις προς διάφορες πόλεις της Βόρειας Αμερικής και αλλού.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Α330-300 και οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν θέση ανάμεσα σε Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort+ και Main Cabin.

Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν προσωπικές οθόνες που κάθε επιβάτης μπορεί να διαλέξει την ψυχαγωγία που επιθυμεί, ενώ θα έχουν την επιλογή αγοράς on-demand Wi-Fi καθώς και επιλογή γεύματος από το μενού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθώς ο κόσμος επιστρέφει στις διεθνείς πτήσεις, ανυπομονούμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε μια καινούργια, απευθείας πτήση από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ», είπε ο διευθυντής Πωλήσεων της Delta για τη Νότια Ευρώπη, Frederic Schenk.

«Υπήρξε μεγάλη ζήτηση και το να προσφέρουμε αυτό το νέο δρομολόγιο προς τη Βοστώνη θα δημιουργήσει ακόμη στενότερους δεσμούς μεταξύ των χωρών μας, καθώς και θα προσθέσει μία ακόμη επιλογή κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς καλοκαιρινής σεζόν».

Χάρη στην πλούσια ιστορία της, υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να δει και να κάνει στη Βοστώνη: Από μια επίσκεψη στο State House στο Beacon Hill, στον περίπατο στο Freedom Trail που ακολουθεί τα χνάρια της Αμερικανικής Επανάσταση, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βοστώνης ή στο Μουσείο JFK.

Μπορείτε ακόμη να δείτε κάποιον αγώνα στο Fenway Park, έδρα της ομάδας baseball Boston Red Sox ή να κάνετε μια εκδρομή ως το Cambridge για μια περιήγηση στο Harvard. Η Βοστώνη είναι επίσης η πύλη προς τη Μασαχουσέτη και την ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγγλία, όπου βρίσκονται το  Martha’s Vineyard και το Plymouth όπου το  Mayflower έριξε άγκυρα πριν από 400 χρόνια, ταξιδεύοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε καινούργιες πτήσεις της Delta προς τη Βοστώνη, που θα συνδέουν επισκέπτες και ταξιδιώτες με συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο», είπε ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Charlie Baker.

«Αυτές οι πτήσεις που θα έρθουν στο Αεροδρόμιο Logan το 2020 θα επιτρέψουν σε περισσότερο κόσμο να έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες προορισμούς και στην παγκόσμια οικονομία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης