«Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία»: Η παράδοση συναντά την πολυτέλεια στην καρδιά του Ταϋγέτου!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 21:00
«Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία»: Η παράδοση συναντά την πολυτέλεια στην καρδιά του Ταϋγέτου!
Στην ορεινή Μεσσηνία, μόλις 30 χλμ. από την Καλαμάτα, στην καρδιά του δυτικού Ταϋγέτου, βρίσκεται η όμορφη Αλαγονία. Σε αυτό το χωριό που η παράδοση παραμένει τρόπος ζωής για τους λιγοστούς κατοίκους του, συναντάς τον ξενώνα «Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία» χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 850 μ. αποτελούμενο από 6 ανεξάρτητα ξύλινα σπιτάκια & café εστιατόριο.Τα σπιτάκια χαρίζουν από τα μπαλκόνια τους μοναδική θέα & υπέρτατη γαλήνη όλες τις εποχές του χρόνου με δυνατότητα φιλοξενίας 2 έως 4 ατόμων. Το κάθε σπιτάκι, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, ντους, tv και πρόσβαση στο Internet, σε συνδυασμό με αυτόνομο κλιματισμό και θέρμανση.

Σε ανεξάρτητο χώρο, λειτουργεί café & εστιατόριο όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει σπιτική κουζίνα και όμορφες βραδιές μέσα σε ένα φιλικότατο περιβάλλον & φυσικά το μοναδικό παραδοσιακό ελληνικό πρωινό που σερβίρεται καθημερινά!

Ο ξενώνας ''Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία'' είναι έτοιμος να προσφέρει ξεχωριστές διακοπές τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη, να κάνει την απόδρασή του πραγματικά μοναδική με επίκεντρο τη φύση και τις ομορφιές του τόπου!

Βρείτε το ''Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία'' στο Facebook  & επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 27210 76038 / 697 563 41 83

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 21:00