Η Πλάκα Νάξου και ο Άγιος Γόρδιος Κέρκυρας ανήκουν στις 7 καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό site travelnpleasure.com.

Πλάκα Νάξου| Το πιο πράσινο νησί της Ελλάδας, η Νάξος, διαθέτει εύφορες πεδιάδες και ψηλά βουνά. Επίσης είναι γεμάτο από παρθένες παραλίες και εντυπωσιακά τοπία. Η ενδοχώρα της Νάξου θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς του διεθνούς τζετ σετ. Η παραλία Πλάκα είναι μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και ιδιαίτερα δημοφιλής για την έκταση της αμμουδιάς της. Πίσω από την παραλία βρίσκονται αμμόλοφοι που προσελκύουν πολλους επισκέπτες. Επομένως, η Πλάκα δικαιολογεί εύκολα την παρουσία της ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Άγιος Γόρδιος Κέρκυρας| Άλλος ένας προορισμός παραλίας στην Ελλάδα είναι το νησί της Κέρκυρας, το οποίο διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στη Μεσόγειο. Μία από αυτές είναι ο Άγιος Γόρδιος, μια παρθένα και ήρεμη περιοχή που διαθέτει μια πραγματικά εντυπωσιακή παραλία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Paraggi Beach – Πορτοφίνο, Ιταλία
Παραλία Πλάκα – Νάξος
Άγιος Γόρδιος – Κέρκυρα
Carmel Beach – Χάιφα, Ισραήλ
Port Grimaud Beach – Γαλλία
Plage de Bestouan – Cassis, Γαλλία
Giardini-Naxos Beach – Taormina, Ιταλία

Πηγή:tornosnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης