Το Ξενοδοχείο Ορόσημο των Ιωαννίνων Epirus Palace Congress & Spa, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5* στην Ήπειρο, μόλις δέκα λεπτά από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και σε απόσταση αναπνοής από την Ιονία και Εγνατία Οδό, τους δύο μεγαλύτερους αυτοκινητόδρομους που συνδέουν τα Ιωάννινα με την Υπόλοιπη Ελλάδα.

Λειτουργεί όλο το χρόνο, προσφέροντας σε επαγγελματίες, τουρίστες, οικογένειες και ζευγάρια, το ιδανικό μέρος για μια ολοκληρωμένη και οικονομική πρόταση διαμονής ξενοδοχείου πολυτελείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξενοδοχείο, διαθέτει συνολικά 200 δωμάτια & σουίτες 6 διαφορετικών τύπων, προσφέροντας στους επισκέπτες, πολλαπλές δυνατότητες διαμονής ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες τους.

Ένα στυλάτο Lobby, οι ανακαινισμένες Συνεδριακές Αίθουσες, οι μοναδικοί χώροι για φαγητό και ποτό, ένα σύγχρονο Play Room με κονσόλες gaming τελευταίας τεχνολογίας για τα παιδιά, ένα ατμοσφαιρικό spa, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή πισίνα των Ιωαννίνων και WIFI μέσω οπτικής ίνας για απίστευτες ταχύτητες στο Internet, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που κάνει το ξενοδοχείο, το απόλυτο σημείο αναφοράς.

Η χαλάρωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, είναι υψίστης σημασίας για όλους τους επισκέπτες.  Για τον λόγο αυτό και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέρεται στους επισκέπτες, η δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές φροντίδας στο ναό της χαλάρωσης «Dodoni Spa», όπου μέσα σε συνθήκες άνεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στον κόσμος της χαλάρωσης, της ευεξίας και να  αναζωογονηθούν μέσα από τις υπέροχες θεραπείες.

Eταιρικά meetings & business συνέδρια, σε 9 πρόσφατα ανακαινισμένες & άριστα εξοπλισμένες αίθουσες, που υπόσχονται να καλύψουν στο ακέραιο κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

Για συνέδρια από 5 έως 800 άτομα, το Epirus Palace Congress & Spa είναι μια άριστη επιλογή. Συνδυάζει εξαιρετικές συνεδριακές εγκαταστάσεις με την προσωπική συμμετοχή και φροντίδα του έμπειρου προσωπικού που το στελεχώνει.

Σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο ενέργεια και έμπνευση, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται ευφάνταστα με το πρωτοποριακό Design, το Epirus Palace Congress & Spa αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία απαιτητικών εκδηλώσεων, από επαγγελματικές συναντήσεις υψηλών προδιαγραφών, έως και αξέχαστες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τέλος για τους καλοκαιρινούς μήνες, το ξενοδοχείο μεταμορφώνεται σε ένα resort παράδεισο, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση smart all inclusive διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια.

Ότι και αν χρειάζεστε … το Epirus Palace Congress & Spa στα Ιωάννινα, αποτελεί την ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, για εσάς … την οικογένεια σας … αλλά και τους τετράποδους φίλους σας.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης