Οι άνθρωποι της Grecotel έχουν σχεδιάσει με έμπνευση το «Καλοκαίρι στη Θάλασσα», έναν νέο τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή.

Κάθε δωμάτιο ή μπάνγκαλοου συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα ή την πισίνα, κάθε βίλα από την καμπάνα της σε όλη τη διάρκεια της διαμονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ατέλειωτες παραλίες που απλώνονται μπροστά από τα ξενοδοχεία, οι μεγάλες εκτάσεις και οι ανοιχτοί χώροι επιτρέπουν διακοπές με ελευθερία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας φιλοξενίας μας. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται 100% υπαίθρια στις αυλές και την παραλία.

Μπορείτε να δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

Ιδανική πρόταση διακοπών για οικογένειες είναι τα Grecotel στην Κυλλήνη, στο Olympia Riviera Resort, με το εντυπωσιακό Aquapark δωρεάν για όλους. Μέσα στο ιδιωτικό δάσος των 1.900 στρεμμάτων και με παραλία πολλών χιλιομέτρων, ηλιοθεραπεία, κολύμπι και αποστάσεις ασφαλείας πάνε μαζί. Η διαμονή και η διατροφή των παιδιών δωρεάν. Καταπληκτικές προσφορές για allinclusivesupplement (valuepack) και πακέτα μακράς διαμονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κλασικό καλοκαίρι στο Grecotel Cape Sounio, μία ώρα από την Αθήνα, απέναντι από τον Ναό του Ποσειδώνα. Μπάνγκαλοους και βίλες στα πεύκα σαν μικρά εξοχικά, κρυστάλλινη θάλασσα και καταπληκτικό φαγητό. Οι καλύτερες προσφορές longstay και ειδική οικογενειακή προσφορά 5 διανυκτερεύσεων με πλήρη διατροφή για τα παιδιά όλη την ημέρα. 

Το πολυαγαπημένο GrecotelCasaMarron μέσα σε 270 στρέμματα πάνω στην αμμουδιά της Λακόπετρας με αλμυρίκια σάς υποδέχεται στα λευκά σπιτάκια του που αγναντεύουν τη θάλασσα. Απόλυτη ελευθερία και ασφάλεια για όλους: γκαζόν, νεροτσουλήθρες και αμέτρητες επιλογές φαγητού. Ζητήστε να ενημερωθείτε για τις νέες προνομιακές τιμές και τα ασυναγώνιστα προγράμματα allinclusive με τα παιδιά δωρεάν!

Και βέβαια το Filoxenia για τις ωραιότερες στιγμές του καλοκαιριού. Πάνω στο κύμα ουζάκι και φοβεροί μεζέδες. Αφετηρία για εξερευνήσεις στη συγκλονιστική Μάνη ή για κοντινούς περιπάτους στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας.Eπωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές και τα πακέτα διαμονής στα πιο άνετα φωτεινά δωμάτια!

Δείτε στο grecotel.com τις προσφορές διακοπών και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές, τις δωρεάν διανυκτερεύσεις και υπηρεσίες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης