Περίπτερο που φιλοξενεί δράσεις στις εκθέσεις τουρισμού και αναδεικνύει τη στρατηγική προβολής της Κέρκυρας, βασισμένο σε μια πρωτότυπη επικοινωνιακή αντίληψη σχεδιάστηκε από ερευνητική ομάδα και εξωτερικούς συνεργάτες του Ιονίου Πανεπιστημίου. 

Βασικός ρόλος του περιπτέρου το οποίο χαρακτηρίζεται από σύγχρονο design και ανακυκλώσιμα υλικά, είναι η διασύνδεση των διαμεσικών στοιχείων, η δημιουργία μητρώου επισκεπτών και συγκέντρωση στοιχείων επικοινωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να υποστηριχθεί η συνεχής ενημέρωσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πρόσφορο καινοτόμο παράδειγμα στις διαδραστικές εφαρμογές που πλαισιώνουν το περίπτερο, αποτελεί το Παιχνίδι VR/360° Εικονικής Πραγματικότητας. Η παιγνιδική δράση στοχεύει στην απόκτηση εμπειριών και την εξερεύνηση. Στόχος του παιχνιδιού είναι η παρουσίαση σημείων ενδιαφέροντος των Ιονίων Νήσων δυσπρόσιτων στο ευρύ κοινό, χρησιμοποιώντας στερεοσκοπική προβολή για την ανάδειξη του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους τους. Η διαδραστική εξερεύνηση των σημείων γίνεται μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets που διατίθενται στον χώρο. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με την επίλυση ενός γρίφου, αποκαλύπτοντας στον παίκτη περισσότερες τοποθεσίες, και τους θρύλους που σχετίζονται με αυτές.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο στο idrones.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης