Την προσθήκη νέων δρομολογίων προς προορισμούς του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air.

Οι πτήσεις θα εκτελούντα από τα αεροδρόμια του Βουκουρεστίου, του Ιασίου και του Μπακάου από το καλοκαίρι του 2020, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας που δημοσιεύει το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Agerpres”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, από τις 15 Ιουνίου 2020 εγκαινιάζεται η απευθείας πτήση Βουκουρέστι – Μόναχο και θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Στις 16 Ιουνίου το πρώτο αεροσκάφος της Blue Air θα απογειωθεί από το Ιάσιο με προορισμό την ιταλική πόλη Βερόνα και οι πτήσεις προς τον συγκεκριμένο προορισμό θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, η Blue Air εγκαινιάζει έξι νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μπακάου προς τις πόλεις Αθήνα, Κοπεγχάγη, Λάρνακα, Όσλο, Στουτγκάρδη και Μπέρμιγχαμ, τα οποία θα προστεθούν στους διεθνείς προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Οι τιμές για τα εισιτήρια προς τους νέους προορισμούς ξεκινούν από 19,99 ευρώ ανά εισιτήριο. Η Blue Air, στα 15 χρόνια λειτουργίας της, εξυπηρέτησε περισσότερα από 30 εκατομύρια ταξιδιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης