Όλοι έχουμε δει έστω μια φορά, αυτό το απίστευτα χαμηλό αεροπορικό εισιτήριο με μόνο 20 ευρώ. Αλλά πώς το αποκτάμε στην πραγματικότητα; Η κράτηση μιας φθηνής πτήσης είναι αναμφίβολα μια τέχνη και πρέπει να την μάθετε, εάν θέλετε να πετάξετε με το πιο μικρό budget. Σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψουμε 5 βήματα που είναι απαραίτητα για να βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι σας.

1. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχετε ήδη ακούσει ότι είναι καλύτερο να αγοράζετε αεροπορικά εισιτήρια τρεις μήνες πριν από το ταξίδι σας ή τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν. Οι μέσες τιμές των εισιτηρίων τείνουν να αυξάνονται όσο πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης, οπότε το να περιμένετε να κάνετε κράτηση την τελευταία στιγμή μπορεί να είναι ένα ακριβό στοίχημα. Ναι το ξέρω ότι πολλοί θα το θεωρήσετε δεδομένο αυτό, αλλά τις περισσότερες φορές  δεν το εφαρμόζουμε. Λίγο οι γρήγοροι ρυθμοί μας, λίγο ο περιορισμένος χρόνος χαλάρωσης, μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και οι μέρες του επερχόμενου ταξιδιού μας πλησιάζουν απειλητικά, όπως και κατ’ επέκταση και οι φουσκωμένες τιμές των εισιτηρίων. Όταν ταξιδεύετε σε έναν προορισμό σε περίοδο εκτός σαιζόν, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων κλείνοντας το εισιτήριό σας πιο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων χαμηλής τουριστικής κίνησης, οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως μένουν με πολλές κενές θέσεις – έτσι, ρίχνουν σημαντικά τις τιμές την τελευταία στιγμή σε μια προσπάθεια να πετύχουν περισσότερες πωλήσεις. 


 
2. Γιατί πρέπει η ευελιξία να γίνει η αγαπημένη σας λέξη;

Η ευελιξία είναι το κλειδί για την εύρεση φθηνών αεροπορικών deals. Εάν μπορείτε να ταξιδέψετε οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να παίξετε με τις φθηνότερες ημερομηνίες για τον προορισμό σας. Εάν δεν μπορείτε ωστόσο να ταξιδέψετε οποιαδήποτε στιγμή (που είναι η πραγματικότητα για τους περισσότερους από εμάς!), προσπαθήστε να παραμείνετε τουλάχιστον ευέλικτοι, όσον αφορά τον προορισμό σας. Το esky.gr και άλλοι ιστότοποι σύγκρισης πτήσεων σας επιτρέπουν να βρίσκετε aeroporika eisitiria έξυπνα, δείχνοντας σας τις φθηνότερες τοποθεσίες, στον φθηνότερο μήνα, από την τοποθεσία αναχώρησης. Σίγουρα θα βρείτε το προορισμό που θα σας κάνει το κλικ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη ειδοποιήσεις παρακολούθησης των τιμών των πτήσεων, θα πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα. Η εγγραφή για την παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου αεροπορικού δρομολογίου που σας ενδιαφέρει είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ενήμεροι για τους ναύλους. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να είστε κολλημένοι στον υπολογιστή και να ξεκινάτε μια νέα αναζήτηση κάθε μέρα, αλλά ποιος έχει τόσο χρόνο; Μπείτε στο παιχνίδι και αφήστε να σας αποστέλλεται ένα email που σας ειδοποιεί, όταν αλλάζουν οι ναύλοι. Ίσως είναι η καλύτερη και η πιο χρήσιμη έγγραφη που θα έχετε κάνει. Θέλετε να πάτε στην Μήλο, στην Αστυπάλαια ή στα Χανιά. Με ένα μαγικό μήνυμα θα κλείσετε το πιο φθηνό εισιτήριο σας. Δοκιμάστε το και θα σας συναρπάσει.

4. Δευτέρα ή Κυριακή;

Δεν είναι κάθε μέρα ίδια όταν πρόκειται για πτήσεις. Συνήθως οι φθηνότερες ημέρες για να πετάξετε είναι η Τρίτη, η Τετάρτη και το Σάββατο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο όγκος των ταξιδιωτών (ζήτηση) τις ημέρες αυτές είναι λίγο χαμηλότερος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να ανακαλύψετε φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο. Και επειδή στην βράση κολλάει το σίδηρο. Αναζητήστε τώρα κιόλας στο “https://www.esky.gr/aeroporika-eisitiria/0/0/ci/chq/xania” αεροπορικά εισιτήρια για τα πανέμορφα Χανιά και κάντε το πείραμα σας.

5. Πετάξτε με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους

Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους προσφέρουν σημαντικά φθηνότερα εισιτήρια από τις αντίστοιχες εταιρείες πλήρους εξυπηρέτησης. Προφανώς, τα καθίσματα είναι μικρότερα και δεν υπάρχει δωρεάν φαγητό, αλλά ποιος νοιάζεται; Εξακολουθεί να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης