SEAJETS: Η καλύτερη Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς ξεκίνησε τα πρώτα της δρομολόγια για το 2019

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, 13:28
SEAJETS: Η καλύτερη Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς ξεκίνησε τα πρώτα της δρομολόγια για το 2019

Η πασχαλινή τουριστική σεζόν για τα νησιά μας ξεκίνησε και η καλύτερη «Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς» για το 2018, η SEAJETS, ξεκίνησε ήδη τα πρώτα της δρομολόγια! Το ντεμπούτο για το 2019 έγινε το περασμένο Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, με το ταχύπλοο SEAJET 2 να πραγματοποιεί το δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά, για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη και επιστροφή.

Εάν σκοπεύετε να περάσετε τις γιορτές, και όχι μόνο, στο Αιγαίο, ενημερωθείτε για τα επόμενα δρομολόγια της SEAJETS στις Κυκλάδες και στην Κρήτη εδώ.

Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς

Η SEAJETS διακρίθηκε στα βραβεία υψηλού κύρους «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2018» ως «Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς», και όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της, το βραβείο αυτό ανεβάζει τον πήχυ ακόμα ψηλότερα, με στόχο την ακόμα πιο ποιοτική εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών που θα την προτιμήσουν και το 2019. Με έναν υπερσύγχρονο στόλο από πλοία υψηλής ταχύτητας και εμπειρία 29 ετών στην ακτοπλοΐα, όλα δείχνουν πώς η εταιρεία θα αποτελέσει το φαβορί για το αντίστοιχο βραβείο και αυτής της χρονιάς!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, έδωσε το... σύνθημα κατά την παραλαβή του βραβείου στην πρόσφατη τελετή: «Η Seajets έχει διανύσει 29 χρόνια στην ακτοπλοΐα εκτός δημοσίων σχέσεων, διαπλοκής, δημοσιότητας. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος με αγκάθια. Η πορεία μας μιλά από μόνη της, η εταιρεία αυτή είναι ένα οικογενειακό όνειρο, όραμα αγάπης, πάθους, πίστης, επιμονής … όραμα ζωής.Η σημερινή βράβευση είναι το αποτέλεσμα μιας αδιάκοπης προσπάθειας και των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που προσφέρονται όλα αυτά τα χρόνια στο επιβατικό της κοινό. Παράλληλά, μέσω της παρούσας διάκρισης, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η εταιρεία μας, σε πείσμα των καιρών, παρέχει πληθώρα θαλάσσιων  μετακινήσεων με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η Seajets αποδέχτηκε την μεγάλη πρόκληση να είναι υποψήφια εφέτος για πρώτη φορά γνωρίζοντας πως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο συγκεκριμένο κλάδο για το 2018 ήταν η συγχώνευση δύο μεγάλων εταιρειών που δημιούργησε το μεγαθήριο της ελληνικής ακτοπλοΐας. Εφέτος, λοιπόν, είχαμε απέναντι μας τον κολοσσό και πήραμε το βραβείο. Και τα Lloyd's Αwards θεώρησαν πιο σπουδαίο να βραβεύσουν την Seajets ξεπερνώντας οτιδήποτε συνέβη το 2018. Αυτή είναι η αξία του βραβείου μας.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους νησιώτες μας, στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, στο λιμενικό σώμα και στην διαφύλαξη των συνόρων, στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στους αγαπητούς επιβάτες μας, με όλα τα συν και τα πλην. Προσπαθώντας πάντα να διορθώνουμε το όποιο λάθος.

Με πάθος, πίστη, πατριωτισμό, επιμονή, και την μοναδική ναυτική τέχνη που διακρίνει τους Έλληνες, είμαστε και θα είμαστε παρόντες εναντίον του όποιου στημένου και  κατεστημένου».

Δείτε το βίντεο από τη βράβευση:

 

Τα Lloyd’sList Greek Shipping Awards διοργανώνονται από τη Lloyd’sList, τη ναυτιλιακή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1734. Τα βραβεία που φέρουν αυτό το όνομα είναι αναγνωρισμένα διεθνώς.Η αξιοκρατική τους προσέγγιση βασίζεται σε μια ανεξάρτητη ομάδα κριτών από πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας. Το παρών δίνουν κάθε χρόνο οι πρωταγωνιστές της ελληνικής και της διεθνούς ναυτιλίας, οι οποίοι βραβεύονται σε 17 διαφορετικές κατηγορίες (Tanker Company of the Year, Shipbroker of the Year, International Personality of the Year, Ship of the Year,NextGenerationShippingAward,  κ.α.).

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 15:27