● Φέτος τον χειμώνα ταξιδέψτε προς 107 προορισμούς σε 56 χώρες με την Austrian Airlines
● Νέοι προορισμοί: Αβάνα, Χονγκ Κονγκ και Σαγκάη
● Αύξηση των πτήσεων διμερούς συμφωνίας μεταξύ Γερμανίας και Αυστρίας

Σύμφωνα με το χειμερινό πρόγραμμα 2016/2017, η Austrian Airlines θα προσφέρει στους επιβάτες της ένα ευρύ δίκτυο που περιλαμβάνει 107 προορισμούς σε 56 χώρες. Τον φετινό χειμώνα ο Αυστριακός αερομεταφορέας δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ήδη από τις 25 Οκτωβρίου, ένα Boeing 767 της Austrian Airlines εξυπηρετεί το νέο προορισμό, την Αβάνα στην Κούβα, με μία πτήση κάθε εβδομάδα, ενώ σε εβδομαδιαία βάση προσφέρονται επίσης: έως δύο πτήσεις από τη Βιέννη προς τις Μαλδίβες και τον Μαυρίκιο, έως δύο πτήσεις προς το Μαρακές και μία προς το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη φετινή χειμερινή σεζόν η Austrian Airlines, μέλος του Ομίλου Lufthansa, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές τόσο στους χειμερινούς παραθεριστές, όσο και σε εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Το νέο της εμπλουτισμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει όχι μόνο τους παραδοσιακούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και ένα δίκτυο ηλιόλουστων προορισμών που αντισταθμίζει την αυξημένη εποχικότητα της χειμερινής περιόδου. Επίσης πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι προτάσεις της Austrian Airlines για μακρινά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας πτήσεις προς την Ασία, την Καραϊβική, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και σε προορισμούς που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στους Έλληνες ταξιδιώτες», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου η Austrian Airlines θα πετάει από την Ελλάδα προς τη Βιέννη έως και 13 φορές την εβδομάδα (ειδικότερα προσφέρονται έως και 9 πτήσεις/εβδομάδα από την Αθήνα και 4 πτήσεις/εβδομάδα από τη Θεσσαλονίκη), ενώ έως και 11 πτήσεις την εβδομάδα προσφέρονται από την Κύπρο. Από τον κόμβο της Austrian Airlines στη Βιέννη, οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το διεθνές δίκτυο προορισμών της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότεροι μακρινοί προορισμοί στο νέο πρόγραμμα πτήσεων

Φέτος τον χειμώνα, η Austrian Airlines περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη, δύο νέους προορισμούς προς την Ασία, που μαζί με το Πεκίνο, την Μπανγκόκ, το Κολόμπο και το Μάλε, συνθέτουν ένα δίκτυο έξι ασιατικών προορισμών με απευθείας σύνδεση από τη Βιέννη. Επιπλέον, εκτός από την Αβάνα στην Κούβα της Καραϊβικής, η Austrian Airlines πετά προς πέντε προορισμούς στη Βόρεια Αμερική (Νέα Υόρκη, Σικάγο, Μαϊάμι, Ουάσιγκτον, Τορόντο) και παράλληλα εξυπηρετεί πέντε διαφορετικούς προορισμούς στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή αντίστοιχα.

Πτήσεις διμερούς αεροπορικής συμφωνίας

Η Austrian Airlines στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2016/17 επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη διμερή συμφωνία αεροπορικής εξυπηρέτησης μεταξύ Αυστρίας και Γερμανίας προσφέροντας τέσσερις επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα προς το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ. Έτσι, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστρίας κάθε εβδομάδα πετά έως 17 φορές προς το Αμβούργο και 18 φορές προς το Ντίσελντορφ, ενώ συνολικά προσφέρει έως 293 πτήσεις εβομαδιαίως μεταξύ Αυστρίας και Γερμανίας (115 πτήσεις από τα περιφερειακά αεροδρόμια και 178 από τον κόμβο της Βιέννης). Σε αυτές περιλαμβάνονται πτήσεις από το Γκρατς, το Ίνσμπρουκ, το Κλάγκενφουρτ, το Λιντς, το Σάλτσμπουργκ και τη Βιέννη προς το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, την Κολωνία, τη Λειψία, το Μόναχο και τη Στουτγκάρδη. Με το εμπλουτισμένο χειμερινό της πρόγραμμα, η Austrian Airlines ενισχύει την ηγετική της θέση προσφέροντας τα περισσότερα δρομολόγια και τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στις πτήσεις μεταξύ της Αυστρίας και της γειτονικής Γερμανίας.

Austrian Airlines: ο «ειδικός» στην Ανατολική Ευρώπη

Η Austrian Airlines, εξυπηρετώντας 35 προορισμούς στην Ανατολική Ευρώπη, συνεχίζει και το φετινό χειμώνα να κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις δυτικοευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν δρομολόγια από έναν κόμβο προς τη συγκεκριμένη αγορά. Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα της Austrian Airlines περιλαμβάνονται δύο προορισμοί στη Ρωσία (Μόσχα, Κρασνοντάρ) και τέσσερις προορισμοί στην Ουκρανία (Κίεβο, Ντνιπροπετρόφσκ, Λβιβ, Οδησσός). Τέλος, δρομολόγια εκτελούνται και προς τέσσερις δημοφιλείς προορισμούς της Ρουμανίας και πιο συγκεκριμένα το Ιάσιο, το Βουκουρέστι, το Σιμπίου και την Κλουζ (που εξυπηρετείται με πτήση κοινού κωδικού σε συνεργασία με την Tarom Airlines). Η Austrian Airlines θα εξυπηρετεί συνολικά 84 προορισμούς στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της φετινής χειμερινής περίοδου.

Όμιλος Lufthansa

Σύμφωνα με το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2016/2017, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa – Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa και Swiss International Air Lines – θα προσφέρουν ακριβώς 19.838 πτήσεις κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο συνδέοντας 255 προορισμούς σε 101 χώρες μέσω των κόμβων τους στη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Ζυρίχη, τη Βιέννη και τις Βρυξέλλες και των point-to-point δρομολογίων τους. Οι υπηρεσίες αυτές συμπληρώνονται με περισσότερες από 18.000 πτήσεις κοινού κωδικού σε συνεργασία με περίπου 30 αεροπορικές εταιρείες-εταίρους, προσφέροντας στους επιβάτες ένα δίκτυο που εκτείνεται σχεδόν σε όλη την υφήλιο. Οι επιβάτες μπορούν να βασίζονται στις κορυφαίες υπηρεσίες, την ποιότητα και την αξιοπιστία του Ομίλου Lufthansa.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης