Καλωσορίσατε στην πόλη των αντιθέσεων. Μια πόλη όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη, η ανατολή συναντά τη δύση, γοητευτικά και μυστηριακά, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα μοναδικό και πολυπολιτισμικό.
 

Με την άφιξή σας, θα νιώσετε τη ζεστασιά του αραβικού πολιτισμού σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ντουμπάι αποτελεί το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο των Εμιράτων με μοναδικό συνδυασμό πολιτισμικών επιρροών, καθώς επίσης και από τις πιο άρτια οργανωμένες τουριστικές υπηρεσίες.

Σημαντικό πόλο έλξης αποτελούν η εξαιρετική και πλούσια αγορά, καθώς και οι όμορφες και οργανωμένες παραλίες του Ντουμπάι που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο την εξωτική ομορφιά της Ασίας και της Καραϊβικής. Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι επιβλητικές κατασκευές, τα τεράστια εμπορικά κέντρα, τα τεχνητά νησιά σε σχήμα φοίνικα θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή.  

ΤOP ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Burj Khalifa Επισκεφθείτε τον 828 μέτρων ύψους εκπληκτικό πύργο, τον Burj Khalifa. Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου δεσπόζει στον ουρανό του Ντουμπάι. Για να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία, δεν έχετε παρά να τον επισκεφθείτε. Σε μια ημέρα με καθαρό ουρανό η θέα από τον 124ο όροφο του Πύργου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στον 148ο όροφο υπάρχει το At The Top Sky Lounge όπου κυριολεκτικά βρίσκεστε στον ψηλότερο τεχνητό σημείο του κόσμου.

The Dubai Mall Δίπλα από τον Burj Khalifa, βρίσκεται το Dubai Mall. Ολόκληρη την ημέρα να ξοδέψετε στο εσωτερικό του, είναι σίγουρο ότι δεν θα καταφέρετε να το δείτε όλο. Εδώ θα βρείτε έναν εντυπωσιακό καταρράκτη, ένα παγοδρόμιο και το γιγαντιαίο ενυδρείο, το Dubai Aquarium & Underwater Zoo που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
 

The Dubai Fountain Στη βάση του μεγαλοπρεπή Burj Khalifa και στο προαύλιο του Dubai Mall βρίσκεται το μεγαλύτερο σύμπλεγμα σιντριβανιών που χορεύουν, στον κόσμο. Αυτό το δημοφιλές show εκτινάσσει το νερό των σιντριβανιών στα 150 μέτρα ύψος στον αέρα. Με τη δύση του ήλιου αρχίζουν οι μοναδικές παραστάσεις κάθε 30 λεπτά μέχρι τις 11 το βράδυ.
 

Burj Al Arab & Madinat Jumeirah Μια μοναδική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση με την πολυτέλεια. Εμπνευσμένο από αρχαίο Αραβικό φρούριο περιλαμβάνει ξενοδοχεία, παγκοσμίου φήμης spa, θέατρα, souks και περισσότερα από 40 εστιατόρια και Lounges. Όλα αυτά με μοναδική θέα στο διάσημο 7* ξενοδοχείο, Burj Al Arab, σύμβολο της εκπληκτικής αρχιτεκτονικής της πόλης.

Palm Jumeirah Ένα τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα, ο λόγος που οι ντόπιοι λένε ότι όλα είναι δυνατά στο Ντουμπάι. Το Palm Jumeirah είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνητά νησιά στον κόσμο και είναι ένας θρίαμβος της ανθρώπινης ευφυΐας και μηχανικής 
 

Dubai Frame Μια από τις νεότερες προσθήκες στην πόλη και βασικό αξιοθέατο είναι το Dubai Frame. Βρίσκεται στο Zabeel Park σε ιδανικό σημείο ανάμεσα στην Παλιά και τη Νέα πόλη του Ντουμπάι. Μέσα από το οικοδόμημα μπορείτε να δείτε τη μοναδική θέα. Το οικοδόμημα μοιάζει σαν ένα πλαίσιο φωτογραφίας και δίνει μοναδική οπτική στην Παλιά ή τη Νέα πόλη.

Dubai Marina, The Walk & JBR Beach Ζήστε το μέλλον στην μεγαλύτερη μαρίνα, που κατασκευάστηκε ποτέ από τον άνθρωπο. Κάντε τη βόλτα σας θαυμάζοντας τα yachts των εκατομμυρίων δίπλα σας. Για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τα ψώνια, ένα καλό εστιατόριο, μια καλή ταινία και μια υπέροχη βόλτα, τότε το ιδανικό μέρος είναι η παραλία JBR και το περίφημο The Walk. Μοναδικές δραστηριότητες, καλεσμένοι DJs είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που έχετε να δείτε και να κάνετε στην JBR. 
 

ΤOP ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 

Desert Safari 4×4 Καλωσορίσατε στη δημοφιλέστερη εμπειρία της χώρας. Απολαύστε μοναδικές δραστηριότητες στην έρημο, όπως ανάβαση και κατάβαση αμμόλοφων, sand boarding και quad biking. Δειπνήστε μαζί με τους Βεδουίνους στην κατασκήνωσή τους και απολαύστε μοναδικές τοπικές barbeque λιχουδιές, συνοδευόμενες από τοπικά παραδοσιακά ακούσματα και φολκορικούς χορούς. Και μη ξεχνάτε, ότι το ηλιοβασίλεμα στην αραβική έρημο είναι μαγικό.
 

Ski Dubai Πως θα σας φαινόταν να κάνετε SKI στο χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι, ενώ την ίδια ώρα οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι καλοκαιρινές; Μέσα στο Mall of the Emirates θα βρείτε το καινοτόμο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι. Παίξτε με τους πιγκουίνους, φτιάξτε ένα χιονάνθρωπο, κάντε κατάβαση των πλαγιών και ζήστε μοναδικές εμπειρίες στο διαφορετικό αυτό θέαμα της πόλης.

Sky Dive Dubai Θαυμάστε τα πάντα από ψηλά με την εμπειρία του Skydive Dubai. Απολαύστε μια εκπληκτική ελεύθερη πτώση από τον ουρανό του Ντουμπάι, ‘’πέφτοντας’’ στο Palm Jumeirah ή στην αραβική έρημο. Αν και το Ντουμπάι είναι εντυπωσιακό έτσι κι αλλιώς σίγουρα η εμπειρία του να το δει κανείς κάνοντας ελεύθερη πτώση αξίζει το κόπο. Αρκεί να είστε λίγο τολμηροί.

Πτήση με ελικόπτερο ή αερόστατο Μοναδική εμπειρία είναι η περιπλάνηση από αέρος στα εκπληκτικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, με το Helicopter Tour ή μια αξέχαστη βόλτα με αερόστατο πάνω από τους αμμόλοφους της ερήμου. Χρυσές αποχρώσεις, περιπλανώμενες καμήλες, σμαραγδένιες οάσεις θα δώσουν ένα τόνο μοναδικότητας σε αυτές τις εξαιρετικές δραστηριότητες. 

Dubai Scuba Dive Περιπλανηθείτε στον βυθό του Ντουμπάι με τη συνοδεία και καθοδήγηση εκπαιδευμένου δύτη. Ανακαλύψτε έναν νέο μαγικό κόσμο στο βυθό του Ντουμπάι, όπου θα θαυμάσετε την υποθαλάσσια ζωή. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη.
 

Dubai Falcon Show Δείτε από κοντά αυτά τα μεγαλοπρεπή πτηνά καθώς σχίζουν τον ουρανό του Ντουμπάι και πετούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ακολουθώντας πιστά τις εντολές των εκπαιδευτών τους. Το γεράκι ήταν πάντοτε συνυφασμένο με τον πολιτιστικό ιστό του Ντουμπάι και το ζωτικό κομμάτι ζωής στην έρημο κυρίως για τους κυνηγούς. Πλέον η ανατροφή και η εκπαίδευση τους έχει εξελιχθεί σε ένα ακριβό βασιλικό σπορ.
 

Dubai Camel Ride Mια πολύ διάσημη δραστηριότητα στην έρημο είναι η βόλτα με καμήλες, τις διάσημες Camelus Dromedarius, που ζουν κυρίως στη Μέση Ανατολή και είναι πλήρως εξημερωμένες. Ανεβείτε στην καμήλα σας και απολαύστε τη διαδρομή μέσα στην έρημο, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου και μεταφέρεστε στο περιβάλλον της πανίδας και τις χλωρίδας της ερήμου .
 

Διανυκτέρευση στην έρημο Συνδυάστε το Desert Safari με μια μοναδική διανυκτέρευση στην έρημο για να απολαύσετε την εμπειρία της δύσης και της ανατολής του Ηλίου. Μετά τις περιπετειώδεις βόλτες στους αμμόλοφους, θα φτάσετε στην κατασκήνωση των Βεδουίνων να απολαύσετε παραδοσιακές λιχουδιές, φολκλορικούς χορούς, βόλτα με καμήλες και φυσικά την ανεπανάληπτη εμπειρία διανυκτέρευσης κάτω από τα αστέρια της ερήμου.

Dubai Marina dinner Cruise Για μια μοναδική εμπειρία δείπνου, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την κρουαζιέρα στη Dubai Marina, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναπαριστά το περιβάλλον των καναλιών της Βενετίας. Ξεκινώντας από το Dubai Marina Yaght Club, το παραδοσιακό ξύλινο Dhow προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας με φόντο τα φουτουριστικά κτίρια του Ντουμπάι.
 

Dolphin Encounter Χαρείτε το παιχνίδι με τα δελφίνια για 30 λεπτά στα ρηχά νερά στο Aquaventure Waterpark του Atlantis the Palm. Φιλήστε και αγκαλιάστε το υπέροχο θηλαστικό και ζήστε αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν αυτή την εμπειρία καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες κολυμβητικές ικανότητες.
 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ DUBAI WORLD EXPO 2020
Connecting Minds, Creating the Future
 

Η έμπνευση βρήκε το νέο της σπίτι στην Dubai World Expo. 182 ημέρες συνεργασίας, καινοτομίας και συνειδητοποίησης για το τι μπορεί να πετύχει η ανθρωπότητα ενωμένη. 
 

Αναμφίβολα η επίσκεψη στην έκθεση είναι μια εμπειρία ζωής που δεν πρέπει να χάσετε.
 

Περιπλανηθείτε στα εκπληκτικής αρχιτεκτονικής περίπτερα, στα οποία θα βρείτε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, μοναδικές εμπειρίες, θα απολαύσετε συναυλίες κα ιθα γνωρίσετε τις κουλτούρες όλων των χωρών του κόσμου.
 

Βρείτε το νέο ειδικό έντυπο μας για το Ντουμπάι ΕΔΩ με όλες τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην πόλη στον ελεύθερο σας χρόνο.
 

Παρακολουθήστε εδώ το Facebook Live με όλες τις πληροφορίες για τον προορισμό: https://fb.watch/4xpEB2pcrA/
 

Δείτε εδώ τα πακέτα για Νοέμβριο – Δεκέμβριο: https://diontours.gr/tour-item/ntoympai-smart-escape-amp-like-a-local-oktovrios-dekemvrios-2021/ 

Δείτε εδώ τα πακέτα για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Θεοφάνεια: https://diontours.gr/tour-item/ntoympai-smart-escape-amp-like-a-local-christoygenna-protochronia-fota/ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης