Πολύχρωμη, κοσμοπολίτικη, ηλιόλουστη, η Σιγκαπούρη, στο νοτιότερο άκρο της Μαλαισιανής χερσονήσου, κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά.

Οι αντιθέσεις πολλές και έντονες – από τα κομψά πολυκαταστήματα της οδού Ochard μέχρι τα μικρά δρομάκια με τα αναρίθμητα μαγαζιά της China Town ή της Little India, από τα πολυτελή ξενοδοχεία με τα ελκυστικά μενού μέχρι τα αναρίθμητα κιόσκια με φαγητό που ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, η μητρόπολη αυτή της Ασίας καλεί τον επισκέπτη να την ανακαλύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πεντακάθαρη από όλες τις απόψεις πόλη-κράτος αποτελέι έναν μοναδικό προορισμό για όλα τα γούστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Το Πάρκο Θαλάσσιας Ζωής της Σιγκαπούρης

Το Πάρκο Θαλάσσιας Ζωής της Σιγκαπούρης, περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο, σύμφωνα με τους υπευθύνους του. Οι επισκέπτες μπορούν να καταδυθούν και να κολυμπήσουν μαζί με πολύχρωμα ψάρια από κοραλλιογενείς υφάλους.

Το νησί Σεντόζα

Το νησί Σεντόζα, το όνομα του οποίου σημαίνει «γαλήνη και ηρεμία», αποτελεί τουριστικό θέρετρο καθώς οι πανέμορφες παραλίες, τα καζίνο και τα εξαιρετικά γήπεδα γκολφ, προσφέρουν όλα όσα μπορεί να επιθυμήσει κανείς κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της Σιγκαπούρης

Χιλιάδες άνθρωποι, τόσο ντόπιοι όσο και τουρίστες κατακλύζουν καθημερινά τα εμπορικά καταστήματα της Σιγκαπούρης. Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τις αγορές τους, τις βόλτες και περνούν όμορφες στιγμές χαλάρωσης.

Πρωτοχρονιά στη Σιγκαπούρη!

Βεγγαλικά, φώτα, στολίδια, μουσική είναι αυτά που συμπληρώνουν το γιορτινό σκηνικό στη Σιγκαπούρη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το καλύτερο μέρος για να βρίσκεται κανείς είναι στην περιοχή γύρω από το επιβλητικό Marina Bay Sands.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης