Τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να ψυχαγωγήσει κάποιος τον εαυτό του αλλα και να τον εκπαιδεύσει, για αυτό και η ανάγκη μας για ταξίδια δεν σταματάει ποτέ.

Όμως από κάποια ηλικία και μετά, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα ταξίδια περισσότερο σαν ταλαιπωρία. Δεν είναι έτσι. Η τουριστική βιομηχανία έχει εξελιχθεί πλέον πάρα πολύ, γι´ αυτό και υπάρχουν ταξίδια προσαρμοσμένα σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις ανάγκες. Η Diontours & Red Elephant, ύστερα από προσεκτική μελέτη και εμπειρία χρόνων, προσφέρει ιδανικά ταξίδια για άτομα πενήντα ετών και άνω. Συνεπώς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό & φύγαμε για να μαζέψουμε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες με ταξίδια σχεδιασμένα για ταξιδιώτες άνω των 50 ετών. 

 

ΡΩΜΗ – ΤΟΣΚΑΝΗ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

6ήμερη εκδρομή με 645 € ανά άτομο

Ένα πλούσιο οδοιπορικό στα καλύτερα αξιοθέατα της Ιταλίας.

Απολαύστε πλήρη ξενάγηση της Ρώμης και της Φλωρεντίας, την επίσκεψη των σημαντικότερων αξιοθεάτων της Τοσκάνης με τα φημισμένα παλάτια και την αύρα της αναγέννησης. Φωτογραφηθείτε στον κεκλιμένο πύργο της Πίζας και ανακαλύψτε την πόλη της γαστρονομίας, την Μπολόνια.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

6ήμερη εκδρομή με 720 € ανά άτομο

Τα καλύτερα της Πορτογαλίας με ξενάγηση στην μνημειακή πρωτεύουσα της Λισαβώνας και στο βασιλικό παλάτι Σίντρα. Επίσκεψη στο Εστορίλ με το διάσημο καζίνο και στο χωριό Όμπιντος. Περιήγηση στην εκκλησία της Σάντα Κλάρα στην Κοΐμπρα και ξενάγηση στα μνημεία του ειδυλλιακού Πόρτο.

ΠΟΛΩΝΙΑ

7ήμερη εκδρομή με 720 € ανά άτομο

Τα καλύτερα της Πολωνίας. Ξενάγηση στην γραφική Βαρσοβία με τις καλλιτεχνικές γειτονιές. Απόδραση στην Τσεστοχόβα, όπου βρίσκεται η μοναδική εικόνα της Μαύρης Παναγίας. Ξενάγηση στην Κρακοβία με επίσκεψη στο κάστρο Βάβελ, τους βασιλικούς τάφους, τα ορυχεία αλατιού Βιέλιτσκα και το Άουσβιτς.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

5ήμερη εκδρομή με 680 € ανά άτομο

Τα καλύτερα του Βερολίνου. Περιήγηση στην ιστορική πόλη και στο φημισμένο τείχος.

Επίσκεψη στην περιοχή Πότσναμ και στα ανάκτορα του Γουλιέλμου. Απόδραση στην Δρέσδη και στην Λειψία, με περιήγηση στα κυριότερα αξιοθέατα των πόλεων.

ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ

6ήμερη εκδρομή με 765 € ανά άτομο

Πλήρες οδοιπορικό των Κάτω Χωρών, με διαμονή και ξενάγηση στις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ. Επισκέψεις στο Λουξεμβούργο, τη Γάνδη και το Μπρυζ, το Ντέλφτ και το Ρότερνταμ.

ΑΝΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

6ήμερη εκδρομή με 635 € ανά άτομο

Ανακαλύψτε τα καλύτερα αξιοθέατα της Τοσκάνης.

Περιήγηση στην αναγεννησιακή Φλωρεντία με την ιστορική πλατεία του καθεδρικού ναού. Εκδρομή στα Τοσκανικά χωριά και στον κεκλιμένο πύργο της Πίζας.

Επίσκεψη στο φημισμένο χωριό Σαν Τζιμινιάνο και την υπέροχη Σιένα. Μεταφορά στην Ρώμη και περίπατος στην ιστορική πόλη.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΑΛΣΑΤΙΑ – ΒΑΥΑΡΙΑ

8ήμερη εκδρομή με 885 € ανά άτομο

Ένα μοναδικό οδοιπορικό με ξενάγηση της Ζυρίχης, της Λουκέρνης και του Στρασβούργου. Επίσκεψη των εκπληκτικών χωριών της Αλσατίας – Κολμάρ, Ριμποβίλ, Ρικβίρ. Απόδραση στον Μέλανα Δρυμό και ξενάγηση του Μονάχου, με επίσκεψη των Βαυαρικών Άλπεων και των περίφημων καταρρακτών του Ρήνου.

ΓΥΡΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ & ΜΑΔΡΙΤΗ

8ήμερη εκδρομή με 850 € ανά άτομο

Πλήρες οδοιπορικό της Πορτογαλίας με ξενάγηση του Πόρτο και της Λισαβώνας, με επίσκεψη στην Κοΐμπρα και το Όμπιντος, τη Σίντρα, το Κασκάις και το Εστορίλ, ενώ θα επισκεφθείτε τη Σαμαμάνκα, το Κάθερες, πριν ολοκληρώσετε την εκδρομή με ξενάγηση της Μαδρίτης.

ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

8ήμερη εκδρομή με 780 € ανά άτομο

Πλήρης περιήγηση στα πλούσια αξιοθέατα της Ισπανίας, με ξενάγηση της Μαδρίτης, του Τολέδο, της Βαλένθια, της Σαραγόσα και της Βαρκελώνης, ενώ θα διαμείνετε και στη φημισμένη Κόστα Μπράβα.

Η ΑΛΛΗ ΓΑΛΛΙΑ

8ήμερη εκδρομή με 815 € ανά άτομο

Ένα μοναδικό οδοιπορικό στη νοτιοδυτική Γαλλία με επίσκεψη στη Τουλούζη, το Μπορντό, τη Λιμόζ, τη Λυών, την Άρλ, ενώ θα ανακαλύψετε τη μαγευτική Προβηγκία με περιήγηση στη Αβινιόν, την Εξ εν Προβάνς και στη Μασσαλία. Στην εκδρομή θα διαμείνετε και στη φημισμένη Κόστα Μπράβα της Ισπανίας.

 

Πρωτότυπες περιηγητικές εκδρομές με πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων από τη Diontours & Red Elephant.

Πατήστε ΕΔΩ 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης