● Ένας χριστουγεννιάτικος άγγελος της Lufthansa πέταξε με το αεροσκάφος μεταφέροντας στις αποσκευές του 10.000 ευρώ για το ορφανοτροφείο του Μονάχου
● Ο πιο σύγχρονος στόλος μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο στο Μόναχο

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του έτους για τον όμιλο Lufthansa: το πρώτο A350-900 της Lufthansa προσγειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου και πρόκειται στο εξής να σταθμεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με συνολικά 10 αεροσκάφη αυτού του τύπου, η Lufthansa θα διαθέτει στον κόμβο του Μονάχου τον πιο σύγχρονο στόλο αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο. «Το A350-900 είναι ένα εξελιγμένο αεροσκάφος που διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ζητήσει ένας πιλότος εμπορικών πτήσεων» δήλωσε ενθουσιασμένος ο κυβερνήτης Martin Hoell, ο οποίος οδήγησε το A350-900 στο «σπίτι» του. Για το πλήρωμα καμπίνας που συνόδευσε το A350-900 στο Μόναχο, το γεγονός ήταν, επίσης, «ένα ορόσημο που μας κάνει πολύ περήφανους», είπε η αεροσυνοδός Annika Wittmann.

Η πτήση LH 9921 από την Τουλούζη προσγειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στον νότιο διάδρομο του αεροδρομίου του Μονάχου. Πυροσβεστικά οχήματα εκτόξευσαν αψίδες νερού για την επίσημη υποδοχή αυτού του εντυπωσιακού αεροσκάφους της Lufthansa. Το Α350-900 στην παρθενική του πτήση δεν είχε επιβάτες, μετέφερε όμως έναν χριστουγεννιάτικο άγγελο της Lufthansa, την εργαζόμενη κα Anja Oskoui, που είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο στη βαλίτσα της: μία επιταγή 10.000 ευρώ από τη Help Alliance, τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό των εργαζομένων της Lufthansa, την οποία παρέδωσε ως δωρεά στο ορφανοτροφείο του Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οργανισμός Help Alliance δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια. Αποστολή του είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη μας να μπορούν να αποφασίζουν οι ίδιοι για τη ζωή τους.

Αποτελέσματα της δράσης των 13 οργανισμών που έχει ιδρύσει η Lufthansa:

● περισσότερα από 140 προγράμματα κοινωνικής βοήθειας υποστηρίζονται με επιτυχία
● πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί σε δωρεές – εκτός από την έκτακτη βοήθεια που έχει προσφερθεί σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης