Ημέρες εορτών και η Βιέννη αποτελέι έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς για τους επισκέπτες. Πρωτεύουσα της κλασικής μουσικής, της αρχιτεκτονικής, της νοσταλγίας και των ονείρων, μια πόλη που αποτελεί μια τεράστια βόλτα σε παλάτια και κήπους, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ζωής και αποτελώντας, ταυτόχρονα μοναδικό ευρωπαϊκό πρότυπο.

Αρχοντική, εκλεκτική, αυθεντική και εναλλακτική. Οι πρώτες εικόνες που αντικρίζεις από το αεροπλάνο σε προϊδεάζουν γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Λίμνες, τεράστια δέντρα, ποτάμια, απέραντα πάρκα και στο βάθος η Βιέννη, με τις μοναδικές «γωνιές» που περιμένουν να τις ανακαλύψει ο επισκέπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες και video:

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βιέννης: α) Το τμήμα με τα βαλσαμωμένα πουλιά από όλο τον κόσμο και β) Το τμήμα με τα προϊστορικά ζώα.

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βιέννη, μπορεί ο επισκέπτης να θαυμάσει την τεράστια συλλογή από πετράδια και πετρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σένμπρουν και οι περίφημοι κήποι του είναι σήμερα ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Αυστρίας.

Στο ανάκτορο Σένμπρουν, ξεχωρίζει και ο Ζωολογικός Κήπος, ο οποίος διαθέτει πολλά είδη ζώων και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αξιοθέατο για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης