Αναβαθμίζεται σταδιακά το e-shop του zougla.gr και σε απόλυτο συντονισμό με το afasia.gr (powered by zougla) το νέο site προσφορών, φιλοδοξούν να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς, με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων και μοναδικό στοίχημα τις φθηνότερες τιμές της αγοράς.

Πέραν από τα τετριμμένα εμπορικών τακτικών και διαφημιστικών τρικ, μπορείτε να τα επισκέπτεστε καθημερινά και να συγκρίνεται τόσο τις τιμές όσο και την μοναδικότητα των προϊόντων. Με πλήρες σέρβις, άμεση ανταπόκριση στις παραγγελίες σας και άμεση αντικατάσταση ελαττωματικών πιθανώς προϊόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχή γίνεται με τα ηλεκτρονικά μέχρι τους πρώτους μήνες του 2014, όταν θα εμφανίζονται μοναδικά προϊόντα με τεράστια γκάμα κωδικών καθημερινής χρήσης και πολλών άλλων από την ένδυση μέχρι τα καλλυντικά.

Μπείτε λοιπόν στον πειρασμό να τα επισκεφθείτε και ανακαλύψτε έναν κόσμο που σας ενδιαφέρει συγκρίνοντας τον με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς. Εκτός και εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που έχουν την άνεση να πληρώνουν με το παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι κι αλλιώς είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι…

Περιηγηθείτε στο afasia.gr

Περιηγηθείτε στο E-shop της Ζούγκλας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης