Επεξεργαστής AMD Phenom™ II X6, AMD 890FX Chipset και σειρά καρτών γραφικών ATI Radeon™ HD 5000 συνθέτουν το πιο δυναμικό Desktop υπολογιστή

H AMD ανακοινώνει την άμεση διαθεσιμότητα του επεξεργαστή AMD Phenom II X6 και του AMD 890FX chipset, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στο αναπτυσσόμενο 3D και την απεικόνιση. Οι καταναλωτές που επιθυμούν εντυπωσιακά 3D γραφικά αλλά και εξαιρετική απόδοση τώρα μπορούν να αναβαθμίσουν το PC τους με τον καινούργιο επεξεργαστή (CPU) των έξι πυρήνων, αλλά και με την βραβευμένη σειρά καρτών γραφικών ATI Radeon HD 5000 για multi-monitor display υψηλής ευκρίνειας εμπειρία (έως και 6 οθόνες σε έναν υπολογιστή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επεξεργαστές AMD Phenom II X6, διαθέτουν νέα τεχνολογία Turbo CORE, η οποία μεταφέρει απόδοση σε τρεις πυρήνες για λειτουργία σε υψηλότερη συχνότητα -έως και 500 MHz αύξηση στη συχνότητα λειτουργίας των 3.2 GHz, άρα και στην παραγόμενη «δύναμη» / βελτιωμένη επίδοση ιδιαίτερα σε παιχνίδια και λογισμικό τύπου single-task.

• Ο AMD Phenom II X6 processor μπορεί να λειτουργήσει με τα AM3 και AM2+ socket motherboards με την κατάλληλη BIOS υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Με το νέο AMD Overdrive 3.2.1, οι λάτρεις των υπολογιστών μπορούν να ρυθμίσουν την απόδοση του συστήματος, να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις και την απόδοση της μνήμης με τις τελευταίες πλατφόρμες της AMD με το νέο επεξεργαστή AMD Phenom II X6.

• Ο νέος επεξεργαστής AMD Phenom II X6 υποστηρίζεται αποτελεσματικά από το AMD 890FX chipset, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία ATI CrossFire και μπορεί να λειτουργήσει με έως και τέσσερις κάρτες γραφικών ATI Radeon HD, υποστηρίζοντας την βραβευμένη τεχνολογία ATI EyeFinity multiple-display.

• Η δημιουργία ενός πλήρους συστήματος AMD-based που διαθέτει επεξεργαστή AMD Phenom II X6 αποτελεί μία προσιτή οικονομικά λύση.

• Το AMD 890FX με το SB850 chipset περιλαμβάνει το τελευταίο SATA 6Gb/s hard drive interface, Gigabit Ethernet, τεχνολογία HyperTransport 3.0 και PCI Express® Generation 2.0 σχεδιασμένο να παρέχει υψηλή απόδοση ροής δεδομένων.

• Πολλά AMD 890FX-based motherboards λειτουργούν με SuperSpeed USB 3.0, για γρήγορο συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων με τις νέες USB 3.0 συσκευές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης