Το tablet eSTAR Zoom HD DUO 3G από 129€ τώρα μόνο με 89€ ή εντελώς δωρεάν με το νέο Wind Triple Play

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Μήπως ψάχνεις για tablet; Υπάρχει ένα μέρος που θα βρεις το tablet που φανταζόσουν σε τιμή που δεν περίμενες! Αναζήτησε το στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το οικονομικότερο 3G Tablet με οθόνη 9’’ για γρήγορη και άνετη πλοήγηση, το eSTAR Zoom HD DUO 3G, θα το βρεις αποκλειστικά στα Public μόνο με 89€ ή εντελώς δωρεάν με το νέο Wind Triple Play.

Εξοπλισμένο με 2 κάμερες για απίστευτες selfies και ενσωματωμένο GPS για να μη χαθείς όποιον δρόμο κι αν ψάχνεις, το e-STAR Go! Zoom HD Duo 3G διαθέτει μεγάλη οθόνη 9’’ για να απολαμβάνεις βίντεο και ταινίες με ευκολία και απίστευτη ευκρίνεια!

Επιπλέον, με την εσωτερική μνήμη των 8GB, θα έχεις την ευκαιρία να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς! Το tablet της e-STAR υποστηρίζει και δίκτυα 3G για να είσαι μόνιμα online όπου κι αν βρίσκεσαι καθώς και λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόκτησε το e-STAR Go! Zoom HD Duo 3G σε μαύρο χρώμα αποκλειστικά στα Public από 129€ τώρα μόνο με 89€ ή εντελώς δωρεάν με σύνδεση στο WIND Triple Play.

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης.

Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

«Public, το σωστό μέρος για το νέο σου tablet»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης