Δύο νέα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών ή αλλιώς Multi-Function Device (MFD) έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά, από την Canon διαμέσω της επίσημης αντιπροσώπου εταιρείας Intersys. Οι δύο πρόσφατες προσθήκες μονόχρωμων MFD μοντέλων στην σειρά imageRUNNER ADVANCE, προσφέρουν στους χρήστες προηγμένες λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης, χάρη στη μια μοναδική και ευέλικτη πλατφόρμα που απαντά στις προκλήσεις του χειρισμού των εγγράφων σε κάθε περιβάλλον γραφείου.

Έξυπνη λειτουργικότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα συστήματα A4 «400i» και «500i» συνδυάζουν τις βραβευμένες δυνατότητες εκτύπωσης και καταγραφής της επιτυχημένης οικογένειας «imageRUNNER ADVANCE» με σχεδίαση μικρών διαστάσεων, προσφέροντας στους χρήστες ευφυέστερους τρόπους εργασίας. Είτε αυτόνομα, είτε ως μέρος ενός δομημένου εκτυπωτικού περιβάλλοντος, τα νέα μοντέλα παρέχουν μοναδικές δυνατότητες προσαρμογής στις απαιτήσεις των χρηστών, αποτελεσματικό χειρισμό των εγγράφων, απλή διαχείριση και έλεγχο των συστημάτων, καθώς και βελτιωμένη ασφάλεια.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση «Office Insights Report», οι σημαντικότεροι παράγοντες στη διαδικασία αγοράς για το ένα τρίτο (34%) των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων είναι η σχέση απόδοσης/τιμής, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί η αξιοπιστία (20%) και η ποιότητα της εκτύπωσης (18%). Τα νέα συστήματα της Canon προσφέρουν όλα αυτά και πολλά περισσότερα, παρέχοντας όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE σε μια όμορφα σχεδιασμένη μονάδα, που παράλληλα καταλαμβάνει περιορισμένο χώρο στο γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποδοτικός χειρισμός εγγράφων

Χάρη στις πλατφόρμες εφαρμογών «imageRUNNER ADVANCE MEAP» και «MEAP Web», τα νέα συστήματα συνεργάζονται στενά με τη βραβευμένη σειρά εφαρμογών λογισμικού της Canon, ώστε να παρέχουν προηγμένες ροές εργασιών για τη διαχείριση της παραγωγής και της σάρωσης εγγράφων. Από την απλή εξατομίκευση και την ταυτοποίηση των χρηστών, που περιλαμβάνονται στη standard διαμόρφωση, έως τις ολοκληρωμένες ροές εργασιών για την αυτοματοποίηση και τη βελτίωση αποδοτικότητας των διαδικασιών, τα δύο νέα συστήματα προσφέρουν μια σειρά λύσεων που καλύπτουν τις επιχειρησιακές απαιτήσεις των οργανισμών και των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, από τις μεγαλύτερες έως τις μικρότερες.

Τα imageRUNNER ADVANCE 400i και 500i υποστηρίζουν επίσης ευέλικτες μεθόδους εργασίας από φορητές συσκευές, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν από οποιαδήποτε εφαρμογή για το Internet ή για φορητές συσκευές με υποστήριξη της υπηρεσίας «Google Cloud Print», ή να σαρώνουν και να εκτυπώνουν σε/από Apple iPad – iPhone και φορητές συσκευές Android. Για μεγαλύτερους οργανισμούς ή πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, η πλατφόρμα λογισμικού «uniFLOW» προσφέρει διαμορφώσιμες ροές εργασιών σάρωσης, οι οποίες αξιοποιούν κορυφαίες τεχνολογίες οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και συμπίεσης δεδομένων, για τη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας εγγράφων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Το λογισμικό uniFLOW παρέχει επίσης μια ασφαλή πλατφόρμα μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιοδήποτε πολυμηχάνημα του δικτύου.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την παραγωγικότητα των χρηστών, η μεγάλη και εύχρηστη έγχρωμη οθόνη αφής ρυθμιζόμενης κλίσης 17,8 εκ. καθιστά τον χειρισμό των συστημάτων απλή υπόθεση. Τα imageRUNNER ADVANCE 400i και 500i προσφέρουν υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, έως 40 και 50 σελ./λεπτό αντίστοιχα, και χωρητικότητα χαρτιού έως 2.300 φύλλα.

Ασφάλεια και βελτιωμένος έλεγχος κόστους

Επιπρόσθετα, τα νέα μοντέλα προσφέρουν επεκτάσιμες δυνατότητες ασφάλειας για την κάλυψη των αναγκών κάθε οργανισμού: από τα τυπικά χαρακτηριστικά, όπως η έξυπνη ταυτοποίηση των χρηστών και ο έλεγχος σε επίπεδο λειτουργίας, έως προηγμένες επιλογές όπως η λύση Πρόληψη Απώλειας Δεδομένων (Data Loss Prevention, DLP).

Η μοναδική λύση Universal Login Manager (ULM) της Canon, παρέχει στις μικρότερες επιχειρήσεις αναφορές και έλεγχο πρόσβασης επιπέδου μεγάλων οργανισμών, χωρίς να απαιτείται η χρήση διακομιστή. Η λύση ULM προσφέρει πλήρη απεικόνιση της χρήσης και του κόστους ανά χρήστη, καθώς και τη δυνατότητα εφαρμογής περιορισμών σε επίπεδο χρήστη για μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο του κόστους.

Τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα μπορούν να επιλέξουν λύσεις κεντρικού και ολοκληρωμένου ελέγχου της παραγωγής, μέσω της πλατφόρμας uniFLOW της Canon, η οποία προσφέρει προηγμένες λειτουργίες, όπως η Πρόληψη Απώλειας Δεδομένων και η δρομολόγηση εργασιών βάσει κανόνων.

Αποτελεσματική διαχείριση συστήματος

Όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα συστήματα της σειράς imageRUNNER ADVANCE, τα νέα μοντέλα επιτρέπουν κεντρική διαχείριση, παρακολούθηση και αναδιαμόρφωση, ώστε να απλοποιείται η διαχείριση του συνόλου των εκτυπωτικών συσκευών και να μεγιστοποιείται η διαθεσιμότητά τους.
Η ενσωματωμένη υποστήριξη για καθιερωμένα πρότυπα του κλάδου, όπως η γνήσια γλώσσα Adobe PostScript, συμβάλλει στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση στις υπάρχουσες υποδομές IT.

Κορυφαία περιβαλλοντική επίδοση

Τα νέα μονόχρωμα μοντέλα 400ι και 500ι καταναλώνουν λιγότερο από 1 Watt ενέργειας σε κατάσταση «αναστολής λειτουργίας», συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του προγράμματος «Energy Star» και έχουν μια από τις χαμηλότερες τιμές TEC (τυπική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας) στην κατηγορία τους.

Βασικές προδιαγραφές imageRUNNER ADVANCE 400i /500i

• Αποδοτική παραγωγή μονόχρωμων εκτυπώσεων A4 με ταχύτητα 40 / 50 σελίδες ανά λεπτό (400i / 500i)

• Ειδική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου

• Πάνελ ρυθμιζόμενης κλίσης με έγχρωμη οθόνη αφής SVGA 17,8 εκ. και δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες σας

• Χωρητικότητα έως 2.300 φύλλα χαρτιού

• Μεγάλες δυνατότητες καταγραφής, ελέγχου κόστους και ενοποίησης με την υπάρχουσα υποδομή

• Προηγμένες επιλογές ασφάλειας

• Κορυφαία ενεργειακή απόδοση στην κατηγορία 

Περισσότερες πληροφορίες:

(imageRUNNER ADVANCE 400i) 
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=310&itm=8306&la=1 

(imageRUNNER ADVANCE 500i) 
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=310&itm=8307&la=1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης