Το μεγαλύτερο ψηφιακό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, το CosmoBooks, φέρνει τώρα η COSMOTE στο κοινό.

Το online βιβλιοπωλείο από την COSMOTE διαθέτει πάνω από 3.600 ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), από περισσότερους από 70 σημαντικούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Στο τέλος του χρόνου, τα e-books θα ξεπεράσουν τις 5.000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βιβλία περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά βιβλία και, φυσικά, όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αφού καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι.

Μια μεγάλη συλλογή από ηλεκτρονικά βιβλία διατίθενται δωρεάν για να βοηθήσουν τον αναγνώστη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την ψηφιακή ανάγνωση.

H πρόσβαση στο CosmoBooks γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmobooks.gr και της δωρεάν εφαρμογής (app) CosmoBooks για Smartphones και tablets με λειτουργικά Google Android και Apple iOS .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CosmoBooks κάνει την πρόσβαση στο βιβλίο και την ανάγνωση ευκολότερη από ποτέ, καθώς οπουδήποτε και οποτεδήποτε οι λάτρεις του βιβλίου μπορούν να επιλέξουν τα e-books που θέλουν και να τα αγοράσουν μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal λογαριασμού ή, αν είναι συνδρομητές COSMOTE , και με χρέωση του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.cosmobooks.gr και www.cosmote.gr, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης