Δωρεάν εργαστήρια και εκπαίδευση στις εφαρμογές της Autodesk από την InfoQuest

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 12:36
Λευτέρης Ξυκομηνός
Δωρεάν εργαστήρια και εκπαίδευση στις εφαρμογές της Autodesk από την InfoQuest
Ξεκίνησε για μία ακόμη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δωρεάν «εργαστηρίων» (workshop) στις εφαρμογές τις Autodesk, που υλοποιεί η InfoQuest, εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της κορυφαίας εταιρείας εξειδικευμένων εφαρμογών στην ελληνική αγορά.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων περιλαμβάνει παρουσιάσεις και εκπαίδευση τόσο για υφιστάμενους χρήστες των εφαρμογών, οι οποίοι θέλουν να εντρυφήσουν σε κάποιες λειτουργίες ή να ενημερωθούν για τα νέα χαρακτηριστικά των πιο πρόσφατων εκδόσεων των εφαρμογών που χρησιμοποιούν, όσο και για τη νέα γενιά μηχανικών, φοιτητών και σπουδαστών διαφόρων ειδικοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Σεπτέμβριο 2014, και στην Ελλάδα, η Autodesk διαθέτει δωρεάν σε σπουδαστές και καθηγητές, όλες τις εφαρμογές της, δίνοντας μοναδικά εργαλεία και δυνατότητες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Τα εργαστήρια καλύπτουν όλες τις εφαρμογές της Autodesk για μηχανικούς (AutoCad 2015), ενώ φέτος το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με σεμινάρια γύρω από τις εφαρμογές Media και Entertainment της Autodesk (3D Max, Maya, κλπ) και παρέχονται από πιστοποιημένους εισηγητές, που ανήκουν στο δυναμικό της InfoQuest και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Υλοποιούνται επίσης, ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρο που διαθέτει η εταιρεία στην Καλλιθέα για το Autodesk Lab, όπως και ημερίδες σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, ενώ είναι δυνατή και η σχεδίαση σεμιναρίου συγκεκριμένης θεματολογίας, ειδικά για τις ανάγκες κάποιου Οργανισμού (εκπαίδευση με χρέωση).

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ημερίδα για την εφαρμογή Autodesk AutoCAD 2015 στο Τμήμα Γεωπονικής και Ανθοκομίας του ΤΕΙ Ηπείρου με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 φοιτητών, καθώς και εργαστήριο στο μηχανολογικό πρόγραμμα Autodesk Inventor Pro 2015, το οποίο παρακολούθησαν στελέχη εταιρειών όπως οι Ελληνικά Πετρέλαια, ΤΕΚΑ, ΒΙΟΚΛΙΜΑ, Σωληνουργεία Κορίνθου, Schneider Electric, ΕΛΡΒΟΡ και ROLCO, κλπ, ενώ είναι προγραμματισμένα, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στη ΔΕΗ Πτολεμαΐδας.

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ή Οργανισμοί που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα παρεχόμενα εργαστήρια, μπορούν να επικοινωνούν με το Autodesk Unit της Info Quest ( autodesk@info.quest.gr ) ή με τους Autodesk Authorized Resellers ( www.infoquest.gr/autodesk ).

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 12:45