Την ευκαιρία να αποκτήσουν μέσα από πλήθος εκπαιδευτικών μεθόδων, βασικές γνώσεις γύρω από την παρακολούθηση της γης μέσω drones και δορυφόρων έχουν Ευρωπαίοι φοιτητές που συμμετέχουν στο ακαδημαϊκό σεμινάριο του οργανισμού BEST Chania που πραγματοποιείται στο Πολυτεχνείο Κρήτης με θέμα “Star Wars: Drones VS Satellites”.

Το ακαδημαϊκό σεμινάριο πραγματοποιείται από τις 10-20 Ιουλίου έχοντας συγκεντρώσει το ενδιαφέρον 33 φοιτητών Ευρωπαίων φοιτητών που βρίσκονται στα Χανιά για να παρακολουθήσουν τις εργασίες. Η μεγάλη συμμετοχή και η εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος για το φετινό καλοκαιρινό ακαδημαϊκό σεμινάριο, το καθιστά ως ένα από τα μεγαλύτερα του οργανισμού BEST σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπεύθυνος καθηγητής για τη διεξαγωγή του ακαδημαϊκού περιεχομένου του σεμιναρίου είναι ο Παναγιώτης Παρτσινέβελος, αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και υπεύθυνος του παγκοσμίως αναγνωρισμένου και καταξιωμένου στον τομέα του, εργαστηρίου SenseLab.

Τα δεδομένα αυτά καθιστούν το φετινό σεμινάριο ως το μεγαλύτερο του οργανισμού σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και πολύ υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας, καθώς πέρα από τον κ. Παρτσινέβελο και τους συνεργάτες του, διαλέξεις παραδίδουν και άλλοι καταξιωμένοι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.Πηγή: Flashnews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης