Η εταιρεία Samsung ανακοίνωσε την διάθεση του GALAXY S4 Active, ενός smartphone με έναν ιδιόμορφο συνδυασμό μεταξύ υψηλής τεχνολογίας και ιδιαίτερης αντοχής σε απαιτητικές συνθήκες, για όλους εκείνους που επιθυμούν να είναι πάντα συνδεδεμένοι, ακόμα κι όταν εξερευνούν τις πιο απίθανες τοποθεσίες.

Μεγιστοποιώντας τις αντοχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GALAXY S4 Active προσφέρει προστασία από τη σκόνη και το νερό στα επίπεδα που ορίζονται από τον επίσημο δείκτη «IP67» (International Protection, σε ξένα σώματα και επιβλαβή είσοδο νερού – το υψηλότερο επίπεδο είναι το IP68). Το σφραγισμένο κάλυμμά της συσκευής κρατά μακριά τη σκόνη και προστατεύει από πτώσεις σε νερό, μέχρι ενός (1) μέτρου βάθους, έως και 30 λεπτά της ώρας. Εξοπλισμένο με αδιάβροχη υποδοχή για ακουστικά, το GALAXY S4 Active σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας, ακόμη και στις πιο περιπετειώδεις στιγμές.

Είτε επιθυμείτε να φωτογραφίσετε όλες τις στιγμές μιας εξόρμησης για rafting, είτε προτιμάτε μια συναρπαστική λήψη κάτω από το νερό, η κατασκευή της συσκευής σας παρέχει εκπληκτικές δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες εξερευνήσεις με Ισχυρή Απόδοση

Ο «εγκέφαλος» ή αλλιώς ο κεντρικός επεξεργαστής του GALAXY S4, διαθέτει στην πραγματικότητα τέσσερις μικρο-εγκεφάλους (πυρήνες) και είναι χρονισμένος («τρέχει») στην συχνότητα των 1.9GHz (GigaHertz), ενώ η μπαταρία της συσκευής διαθέτει 2,600mAh (μιλι-Αμπερώρια). Αποτέλεσμα αυτών είναι η δυνατότητα διαχείρισης των πιο έντονων εργασιών με απόλυτη ευκολία και ακρίβεια. Ο οθόνη αφής 5 ιντσών διαθέτει εντυπωσιακά χρώματα και εκπληκτική ανάλυση, επιπέδου Full HD 1920×1080 γραμμών (δηλαδή απεικονίζονται 443 PPI / Pixel ανά ίντσα,) καθιστά πολύ πιο απολαυστική και άνετη την παρακολούθηση video, χρήση του Internet, προβολή φωτογραφιών / βίντεο και βέβαια, την ενασχόληση με τα πιο καινούρια παιχνίδια. Επίσης, με το χαρακτηριστικό «Glove Touch», ο κρύος καιρός παύει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς η οθόνη αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με γάντια, χαρακτηριστικό εξίσου σημαντικό για τους οδηγούς μοτοσυκλέτας.

Οι χρήστες θα επωφεληθούν στο μέγιστο από την οπίσθια κάμερα των 8 MP (Mega Pixel) καθώς διαθέτει το «Aqua Mode», μια εφαρμογή που επιτρέπει τις λήψεις κάτω από το νερό, με αυξημένη ποιότητα και διαύγεια εικόνας. Το πλήκτρο που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής λειτουργεί και ως πλήκτρο για την κάμερα, επιτρέποντας στους χρήστες τη λήψη εικόνων και video, άμεσα και εύκολα. Επιπλέον, με παρατεταμένο πάτημα του ίδιου πλήκτρου, η κάμερα μεταμορφώνεται σε έναν ισχυρό φακό τεχνολογίας LED, βοηθώντας σε δραστηριότητες με περιορισμένο φωτισμό.

Πιο Πλούσια & Γεμάτη Εμπειρία Ζωής

Το GALAXY S4 Active έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενσωματώνει όλα τα διάσημα χαρακτηριστικά του GALAXY S4.

Η εφαρμογή «S Travel» είναι ο σύντροφός σας σε ταξίδια, καθώς σας προσφέρει πλήθος πληροφοριών για μια τοποθεσία και προτάσεις για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Αντίστοιχα, η εφαρμογή «S Translator» κάνει τα διεθνή ταξίδια ακόμα πιο εύκολα, παρέχοντας άμεση μετάφραση σε κείμενο ή ομιλία μέσω emails και μηνυμάτων.

Με την κάμερα της νέας συσκευής οι πιο σημαντικές στιγμές του χρήστη «αιχμαλωτίζονται» πολύ εύκολα λόγω των πολλαπλών διαθέσιμων εφαρμογών, όπως η «Drama Shot» που επιτρέπει στους χρήστες να μην χάσουν λεπτό από τη δράση, και η «Sound & Shot», η οποία αποθηκεύει ήχους μαζί με εικόνα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό δεδομένο. Με την εφαρμογή «Story Album», όλες οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται και οργανώνονται αυτόματα σε άλμπουμ, ανάλογα με τις πληροφορίες για τον τόπο λήψης της φωτογραφίας ή βάσει συγκεκριμένου γεγονότος. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή «Group Play», προκειμένου να απολαύσουν μαζί με τους φίλους τους μουσική, φωτογραφίες, αρχεία και παιχνίδια, ακόμα και μέσα από διαφορετικές συσκευές, όπως το GALAXY S4, το GALAXY S4 mini.

Η εφαρμογή «Samsung Smart Pause» επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν την οθόνη τους, χρησιμοποιώντας οπτικούς αισθητήρες: παρακολουθώντας ένα βίντεο, όταν ο χρήστης κοιτάξει αλλού, τότε η αναπαραγωγή τίθεται αυτόματα σε παύση και ξεκινά πάλι όταν επιστρέψει το βλέμμα του χρήστη στην οθόνη. Η λειτουργία αυτή μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας και ο χρήστης κερδίζει πολύτιμο χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να κάνει rewind σε προηγούμενο σημείο του βίντεο. Η εφαρμογή «Air View» επιτρέπει την ανάγνωση ενός email, μέσω μιας κίνησης των δαχτύλων πάνω από την οθόνη (χωρίς να την ακουμπά), ενώ με την «Air Gesture», ο χρήστης μπορεί να αλλάξει ένα τραγούδι, να περιηγηθεί σε μια ιστοσελίδα ή να απαντήσει σε μια κλήση, με μια απλή κίνηση του χεριού.

Τέλος, η εφαρμογή «S Health» κάνει πολύ πιο εύκολη την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και υγείας του χρήστη, ενώ αν συνδυαστεί με ένα συμβατό αξεσουάρ, η εφαρμογή επιτρέπει την παρακολούθηση του ύπνου, τον υπολογισμό του βάρους, την καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας, καθώς και διάφορες άλλες μετρήσεις που βοηθούν προς έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Περιεχόμενο και Υπηρεσίες

Το GALAXY S4 Active διαθέτει ανταγωνιστικό περιεχόμενο και υπηρεσίες, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, κάθε στιγμή, σε κάθε μέρος.

Χρησιμοποιώντας το «Samsung Hub», οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μουσική, βίντεο, βιβλία, παιχνίδια και εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Με ένα περιβάλλον εργασίας που θυμίζει περιοδικό, η επιλογή ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα περιεχομένου και υπηρεσιών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αγορά και τη διαχείριση περιεχομένου, με τη χρήση ενός μόνο λογαριασμού Samsung. Μέσω του «WatchON» και «IR remote», οι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο της τηλεόρασής τους, καθώς το GALAXY S4 Active μετατρέπεται σε χειριστήριο. Το «ChatON» επιτρέπει τη συζήτηση με πολλά άτομα ταυτόχρονα, ανταλλαγή media περιεχομένου και επικοινωνία με πολλούς δημιουργικούς τρόπους, όπως προσθήκη animation σε μηνύματα. Για περαιτέρω ενίσχυση της εμπειρίας, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή «Samsung Link», ώστε να μοιραστούν και να συγχρονίσουν περιεχόμενο σε πολλαπλές digital συσκευές Samsung.

Το νέο και ανθεκτικό Samsung GALAXY S4 Active θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας την αρχή από τις ΗΠΑ και τη Σουηδία, σε τρία διαφορετικά χρώματα: Urban Grey, Dive Blue και Orange Flare. Η διαθεσιμότητα θα ποικίλλει, ανάλογα με την αγορά και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιουνίου, στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του Samsung Premiere 2013 GALAXY & ATIV.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης