Εντυπώσεις, δώρα και στιγμιότυπα από την έλευση του Nintendo Wii U

Λευτέρης Ξυκομηνός
Εντυπώσεις, δώρα και στιγμιότυπα από την έλευση του Nintendo Wii U
Το GameWorld.gr, ένα από τα μακροβιότερα gaming portal στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη «Nortec Multimedia» (αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα) και τα καταστήματα «Γερμανός», διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το Wii U Launch Event στο The Mall, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.


Οι συντάκτες του GameWorld.gr: Από αριστερά προς τα δεξιά οι παραγωγοί της εκπομπής Users, Παντελής Δασκαλέλος, Χριστιάνα Θάνου και Μάνος Γρυπάρης


Οι συντάκτες του GameWorld έπαιξαν και διασκέδασαν με τους παρευρισκομένους

Το Wii U, η νέα κονσόλα της Nintendo, κυκλοφορεί στη χώρα μας από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Με αφορμή την έλευση του wii U, ενώθηκαν οι δυνάμεις των Nortec, «Γερμανός» και της συντακτικής ομάδας του GameWorld.gr, για την παρουσίαση του μεγαλύτερου ελληνικού Wii U Launch Event που στήθηκε στο The Mall, από τις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το βράδυ. Ο κόσμος που βρέθηκε στον «Γερμανό» είχε την ευκαιρία να παίξει τα games New Super Mario Bros. U, Nintendo Land και Sonic & Sega All-Stars Racing σε τρεις κονσόλες Wii U Premium που είχαν στηθεί για τον σκοπό αυτό.


Η Χριστιάνα Θάνου (αριστερά) και η Χριστίνα Νικολιδάκη (δεξιά), συντάκτριες του GameWorld.gr, επέλεξαν τους τυχερούς νικητές

Guests και όμορφες παρουσίες

Οι DJs Τάσσος Βουρεξάκης και Ασημάκης Ρέππας διασκέδασαν τους επισκέπτες του event με House μουσική και αγαπημένα κομμάτια της Nintendo. Η συντακτική ομάδα του GameWorld και οι παραγωγοί της εκπομπής Users στον SentraFM 103.3 ήταν εκεί. Και μαζί με όλο το team, οι αναγνώστες του GameWorld και οι καλεσμένοι του The Mall έδωσαν τον δικό τους παλμό στο σημαντικό αυτό γεγονός.


Ο Mikeius στην πρώτη εμφάνισή του...χωρίς τη μάσκα!

Την αυλαία στους καλεσμένους άνοιξε ο Mikeius, διάσημος από την ιντερνετική εκπομπή «ΜΠΡΑΦ». Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν τόσο οι Doct8r (Ορέστης και Ορφέας Δούρβας), που διασκέδασαν με τους παρευρισκομένους, όσο και προγραμματιστές της Aventurine (προγραμματιστική εταιρεία του ελληνικού MMORPG Darkfall Unholy Wars), οι οποίοι εξέφρασαν τα θετικά σχόλιά τους για το Wii U και τα games του. Παρών ήταν και ο ηθοποιός Νίκος Γιαννίκας, ο οποίος είναι γνωστός gamer κι ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τη νέα κονσόλα της Nintendo.


Ο ηθοποιός Νίκος Γιαννίκας ήταν παρών και ενθουσιάστηκε με το Wii U


Οι κωμικοί Ορφέας Δούρβας (αριστερά) και Ορέστης Δούρβας (δεξιά) από το δημοφιλές Youtube channel Doct8r

Τα μεγάλα δώρα

Κατά τη διάρκεια του event δόθηκαν τα μεγαλύτερα δώρα που έχουμε δει φέτος σε οποιοδήποτε Wii U Launch Event και συγκεκριμένα 2 κονσόλες Wii U Premium, 4 New Super Mario Bros. U, 4 t-shirts, 10 μπλούζες Assassin's Creed 3 και 10 αφίσες L.A. Noire. Οι μεγάλοι νικητές που απέκτησαν από ένα Wii U Premium είναι ο Γιώργος Καντινάκης και ο Γιώργος Μάγκος.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, 14:27