Η Sony Computer Entertainment Ευρώπης (SCEE), ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τριλογίας «UNCHARTED: Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ DRAKE», για τη κονσόλα PlayStation 4, που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου 2015.

Η συλλογή περιλαμβάνει σε remastered έκδοση τα τρία πρώτα UNCHARTED που κυκλοφόρησαν για το PlayStation 3. Τα «UNCHARTED: Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ DRAKE», «UNCHARTED: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ» και «UNCHARTED: Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ DRAKE», θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους και πλήρως εξελληνισμένο μενού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση για το PlayStation 4 θα περιλαμβάνει νέα τρόπαια (Trophies), ειδικά σχεδιασμένα για το ντεμπούτο της δημοφιλούς σειράς «UNCHARTED» στο PS4, με δυνατότητα να παγώσετε το gameplay και να πάρετε τον ελέγχο της κάμερας, ώστε να απαθανατίσετε αξιομνημόνευτες στιγμές από την τριλογία και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Χρησιμοποιείστε τα φίλτρα, τις ρυθμίσεις της κάμερας, και άλλες επιλογές για να προσαρμόσετε τη λήψη σας.

Γνωρίστε τους αξέχαστους χαρακτήρες, καθώς ο Nathan Drake βάζει τη ζωή και τις φιλίες του στην άκρη για μια μάχη ενάντια σε αδίστακτους εχθρούς, για να ανακαλύψει έναν απίστευτο θησαυρό! Τέλος, το πακέτο αγοράς θα προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στη δοκιμαστική (beta) μορφή online mode του πολυ-αναμενόμενου τίτλου Uncharted 4: A Thief’s End για το PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης