Γεγονός οι νέες υβριδικές οθόνες αφής Smart All-In-One της Philips με ενσωματωμένο Android περιβάλλον

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014, 06:39
Λευτέρης Ξυκομηνός
Γεγονός οι νέες υβριδικές οθόνες αφής Smart All-In-One της Philips με ενσωματωμένο Android περιβάλλον
Το Λειτουργικό Σύστημα ή αλλιώς περιβάλλον χρήσης «Android» της Google, σίγουρα οι περισσότεροι ανάμεσά μας το έχουν χρησιμοποιήσει – είτε εις γνώση τους είτε όχι, καθώς βρίσκεται σε μια πλειάδα κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών τύπου ταμπλέτας. Πως θα σας φαινόταν όμως, μια οθόνη σαν κι αυτές που είναι για υπολογιστές, να διαθέτει αναγνώριση αφής αλλά και να εμπεριέχει το περιβάλλον Android; Η MMD, μια αναγνωρισμένη εταιρία οθονών υψηλής τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, ανακοίνωσε τις νέες οθόνες αφής με Android για συναρπαστική εμπειρία multimedia, gaming και εύκολη πρόσβαση στο Internet. Οι οθόνες Smart All-In-One, διαθέσιμες στις 21,5-ίντσες και στις 23-ίντσες, έχουν ενσωματωμένη υπολογιστική ισχύ και είναι σχεδιασμένες για εύκολη χρήση στο σπίτι καθώς και σε δημόσιους χώρους, όπως internet cafe, σχολεία και λόμπι ξενοδοχείων.Περιεχόμενο που ζωντανεύει χάρη στην άριστη ποιότητα εικόνας

Οι οθόνες Smart All-In-One προσφέρουν την παραδοσιακά εξαιρετική ποιότητα εικόνας Philips. Διαθέσιμες σε δύο μοντέλα, το S221C4AFD με οθόνη στις 21,5 ίντσες και το S231C4AFD με οθόνη στις 23 ίντσες, οι Smart All-In-One ξεχωρίζουν για την συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει η ευρεία θέαση διάταξης 16:9 και ανάλυσης Full HD. Με εικόνα ακριβείας, εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα - χωρίς καθόλου «τρεμόπαιγμα», οι χρήστες μπορούν μέσω streaming να απολαύσουν ταινίες HD σε άριστη ποιότητα και με εκπληκτικό στερεοφωνικό ήχο.

«Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για υβριδικές συσκευές που κάνουν την εμπειρία του χρήστη ευκολότερη,» λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD. «Οι Smart All-In-One δίνουν στους χρήστες το καλύτερο και των δύο κόσμων: εύκολη, ολοκληρωμένη πρόσβαση σε εφαρμογές Android και εξαιρετική απόδοση σε μεγάλη οθόνη 21,5 ιντσών ή 23 ιντσών Philips».


Ο ευκολότερος τρόπος πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Οι οθόνες Smart All-In-One κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, ακόμη και για ανθρώπους που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συνδέσετε ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένο το Λειτουργικό Σύστημα Android. Με άμεση πρόσβαση στο Google Play Store, οι χρήστες μπορούν με ένα άγγιγμα να έχουν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο εφαρμογών για παιχνίδια, ειδήσεις, κοινωνική δικτύωση και πολλά άλλα. Με την ευρύχωρη οθόνη αφής στο σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους Android παιχνίδια, καθώς και να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, η Smart All-In-One οθόνη είναι η ιδανική συσκευή για να προσφέρει σε σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία ή νοσοκομεία, εύκολη πρόσβαση σε web εφαρμογές.


Χάρη στην τεχνολογία αφής, η Smart All-In-One υποστηρίζει διαισθητικές λειτουργίες ιδιαίτερα σημαντικές όπως περιστροφή, μετακύλιση, scroll, zoom και pinch. Για πρόσθετη ευκολία και υψηλή εργονομία, η οθόνη Philips Smart All-In-One μπορεί να προσαρμοστεί σε σχεδόν οριζόντια θέση πάνω σε ένα τραπέζι ή σε όρθια θέση για εργασία σε επιφάνεια γραφείου.

Απόδοση και συνδεσιμότητα All-in-one

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αυτόνομη συσκευή, η οθόνη Smart All-In-One έχει εξαιρετική συνδεσιμότητα, όντας εξοπλισμένη με θύρες USB 2.0 για σύνδεση με stick μνήμης, φωτογραφική μηχανή, εκτυπωτή και φυσικά smartphones. Για να λειτουργήσει ως «απλή» οθόνη Η/Υ, η Smart All-In-One χρειάζεται σύνδεση μόνο με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνο, υποστήριξη Wi-Fi 802.11 b/g/n, κύρια μνήμη 2 GB, και εσωτερική μνήμη αποθήκευσης των 8 GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας SD.Οι νέες οθόνες Philips Smart All-In-One είναι διαθέσιμες στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή 439 ευρώ για το μοντέλο S221C4AFD και 469 ευρώ για το μοντέλο S231C4AFD.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014, 06:43