Παρόλο που προ τεσσάρων με πέντε ετών περίπου η μεγαλύτερη εταιρεία αναζήτησης του Διαδικτύου στον πλανήτη, η Google δηλαδή, είχε πει ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την κινητή τηλεφωνία, οι καιροί αλλάζουν όμως – μαζί τους και η στάση της Google: όχι μόνο έβγαλε Λειτουργικό Σύστημα για κινητά τηλέφωνα (Android) αλλά αποφάσισε και μπήκε κανονικά (σε συνεργασία με την HTC) στην αγορά των κινητών τηλεφώνων με το Google Nexus One (αναφορά zougla.gr: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94358&cid=36).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες «καμπάνιες» για το νέο της «παιδί», υπό την μορφή βίντεο – παρουσιάσεων στο δημοφιλέστατο ιστότοπο για βίντεο, το YouTube.com, στα οποία διάφορα στελέχη της εταιρείας μιλάνε για τη συσκευή και τον τρόπο κατασκευής της (επιλογή υλικών), επιδεικνύοντας τεχνικά και μη, χαρακτηριστικά της, επίσης παρουσιάζοντας μερικά περιφερειακά (πχ. το «desktop dock»).

Παράλληλα περιγράφουν τα περί οθόνης και γραφικού περιβάλλοντος (OLED και 3D framework), ενώ ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι τα δύο τελευταία βίντεο όπου παρουσιάζονται η διαδικασία κατασκευής στο εργοστάσιο και τα τεστ αντοχής υλικού. Όπως λέει (σοφά) ο λαός μας: μια εικόνα (εν προκειμένω τέσσερα βίντεο) αξίζουν περισσότερο από 1000 λέξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης