Το λανσάρισμα της ανανεωμένης μεθόδου πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων Android Pay στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Google Inc. Η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών που θα αντικαταστήσει το Google Wallet, θα εξυπηρετεί κατόχους κινητών με λειτουργικό σύστημα Android και θα είναι “ο αντίπαλος” του Apple Pay.

To σύστημα θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων σε ειδικά εξοπλισμένα φυσικά καταστήματα με τη χρήση των κινητών τους. Η Google ανακοίνωσε ότι θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από τέσσερις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών όπως η Mastercard, η Visa, η Discover και η American Express, μέσω των περισσότερων τραπεζών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κολοσσός του διαδικτύου δήλωσε ότι αναμένεται να υπογράψει συνεργασία με τη Citi Και τη Wells Fargo στις επόμενες ημέρες ενώ για την Capital One η συμφωνία είναι στα “προσεχώς”.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Google, ότι τόσο οι χρήστες του Google Wallet θα είναι σε θέση να αντικαταστήσουν την εφαρμογή τους, όσο και οι νέοι χρήστες να εγκαταταστήσουν το Android Pay, στο Google Play Store.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης