Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Jupitee θα αναπτύξει την επίσημη mobile εφαρμογή της ελληνικής αποστολής για τη συμμετοχή της στο Mobile World Congress 2014.

Μέσα από την εφαρμογή για iOS και Android, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• να ενημερωθούν για τους εκθέτες του περιπτέρου, τις υπηρεσίες τους, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό και τον προγραμματισμό των συναντήσεων στο meeting room

• να λαμβάνουν διαρκή ενημέρωση μέσα από push notifications για νέα και happenings

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν

• να συντονίζονται στο webradio της ελληνικής αποστολής.

Χάρη στη Jupitee, κάθε φορέας ή επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει και να διαθέσει τη δική της mobile εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως γνώση προγραμματισμού. Οι εφαρμογές μπορούν να ενσωματώνουν από απλά χαρακτηριστικά, όπως ανακοινώσεις, φωτογραφίες, βίντεο, εκδηλώσεις και χάρτη, έως και πιο σύνθετα, όπως floor plan, δυνατότητες κράτησης, λειτουργίες κοινότητας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνίας μέσω instant messaging, προβολής καταλόγου προϊόντων κ.ά.

Ο κ. Γιάννης Γιανναράκης, γενικός διευθυντής του ΣΕΚΕΕ, δήλωσε σχετικά: «Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Jupitee θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην παρουσία μας στο Mobile World Congress και θα ενισχύσει με την πολύτιμη προσφορά της το “Challenge Accepted”, το κεντρικό σύνθημα της ελληνικής αποστολής στο επερχόμενο MWC».

Η διάθεση της εφαρμογής θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014. Για να δημιουργήσετε τη δική σας mobile εφαρμογή ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Jupitee, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.jupitee.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης