Στη σημερινή εποχή υπάρχουν apps για τα πάντα. Με ένα μόλις κλικ, ο κόσμος πλέον γίνεται ψηφιακός και μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μία ποικιλία εφαρμογών που σου λύνουν τα χέρια και σου προσφέρουν άμεσες λύσεις σε οποιαδήποτέ σου ανάγκη!

Υπάρχει app για να:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • κάνεις τα ψώνια σου στο supermarket από την άνεση του σπιτιού σου
  • παραγγέλνεις τις δύσκολες εκείνες μέρες που δεν έχεις όρεξη να μαγειρέψεις
  • παρακολουθείς τους λογαριασμούς ενέργειας και να μετράς την κατανάλωσή σου

Ναι! Πολύ σωστά διάβασες! Το MyWatt της WATT+VOLT είναι εδώ για να σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο για το ρεύμα και το φυσικό αέριο! Κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν την εφαρμογή σε iOS  & Android μπορείς να έχεις πρόσβαση στην ιστορικότητα των λογαριασμών σου αλλά και να πληρώνεις ηλεκτρονικά, εύκολα και με ασφάλεια. Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας “Μέτρα μόνος σου”, καταχωρείς την ένδειξη του μετρητή ρεύματος και πληρώνεις ό,τι καταναλώνεις χωρίς έναντι εκτιμήσεις. Έτσι μπορείς να υπολογίζεις καλύτερα και τα έξοδα του μήνα!

Και αν θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή στα στοιχεία που αφορούν τις παροχές σου ή στα στοιχεία επικοινωνίας σου; Μπαίνεις στο αγαπημένο σου app ενέργειας και το κάνεις με ένα μόλις κλικ! Όπως καταλαβαίνεις, όλα πλέον έχουν και μια πόρτα στον ψηφιακό κόσμο, για να μπορείς να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και συναρπαστική κάθε στιγμή, από όπου και αν βρίσκεσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης