Η Microsoft προσφέρει την δυνατότητα αγοράς τίτλων με το «Games on Demand» του Xbox360 μέσα από την διαδικτυακή υπηρεσία του, το Xbox LIVE!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009, 09:58

Η Microsoft δεν σταματά να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης της δεύτερης παιχνιδο-κονσόλας της, αυτή τη φορά με την δυνατότητα αγοράς παιχνιδιών απευθείας μέσω της υπηρεσίας Xbox LIVE!, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν τους αγαπημένους τους τίτλους από την άνεση του καναπέ τους (πλήρης αμερικανοποίηση λοιπόν!).

Η δυνατότητα αυτή ονομάζεται «Xbox360 Games on Demand» και περιέργως δεν κάνει χρήση των Microsoft points – πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε αληθινά χρήματα και χρησιμοποιούνται για τις αγοραστικές κινήσεις των χρηστών της υπηρεσίας Xbox LIVE!, στην περίπτωση όμως της νέας δυνατότητας η Microsoft οι χρήστες θα προβαίνουν σε αγορές με κανονικά χρήματα. Δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Games on Demand είναι ότι 1ο - μετά την αγορά ενός τίτλου και κατά την διάρκεια που «κατεβαίνει» στον σκληρό δίσκο του Xbox360, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να φορτώσει και να παίξει έναν άλλο τίτλο και 2ο - όντας μέσα (παίζοντας δηλαδή) στο περιβάλλον ενός παιχνιδιού, μπορεί να επιλέξει να παίξει έναν άλλο με μερικά κλικ χωρίς να χρειαστεί να «βγει» (quit) από το τίτλο που έχει φορτωμένο.

Το μοναδικό μελανό σημείο είναι οι πανάκριβοι σκληροί δίσκοι για το Xbox360, που απ’ ότι καταλαβαίνουμε θα αρχίσουν να γεμίζουν με δεδομένα με ταχύτατους ρυθμούς…

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009, 09:58