Το ολοκληρωμένο οικοσύστημα Smart Home παρουσίασε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου η D-Link Ελλάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αφορμή την επίσημη έναρξη διάθεσης των προϊόντων «mydlink Home» και στην ελληνική αγορά.

Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες αυτοματισμού, ελέγχου και ασφάλειας ενός χώρου, η D-Link εισέρχεται δυναμικά σε μία αγορά που μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν από ακριβές και περίπλοκες λύσεις. Με στόχο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε λύσεις για «έξυπνο σπίτι», η εταιρία δημιούργησε τη σειρά mydlink Home, που περιλαμβάνει λύσεις οικιακού αυτοματισμού με πολλά χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά προϊόντων mydlink Home περιλαμβάνει αρχικά πέντε «έξυπνες» συσκευές. Ξεχωριστά, η κάθε μια από αυτές τις συσκευές, παρέχει άμεσο έλεγχο του σπιτιού ή του γραφείου, απ’ οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, με τη χρήση ενός smartphone ή tablet. Ακόμα πιο εντυπωσιακός όμως, είναι ο συνδυασμός των συσκευών αυτών και η διαχείριση τους μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink Home App για Android και iOS συσκευές, ώστε να δημιουργείται ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, οι πρώτες συσκευές είναι:

• Έξυπνη Πρίζα – mydlink Home Smart Plug (DSP-W215)

• Κάμερες Video Home Monitor – mydlink Home Monitor HD (DCS-935L) και mydlink Home Monitor 360 (DCS-5010L)

• Ανιχνευτής Κίνησης – mydlink Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150)

• Audio Extender – mydlink Home Music Everywhere Wi-Fi Audio Extender (DCH-M225)

Η νέα σειρά προϊόντων mydlink Home, θα διατεθεί αρχικά κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης