Τον τελευταίο καιρό, στις προτιμήσεις των καταναλωτών ολοένα και περισσότερο συναντάμε επιλογές οθονών μεγάλων ιντσών. Παρακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, η Philips ανακοινώνει την πρώτη οθόνη της στις 28 ίντσες, η οποία προσφέρεται στην αγορά μας διαμέσω της εταιρείας MMD. Η κομψή οθόνη «284E5QHAD» αποδίδει απίστευτα ζωντανές έγχρωμες εικόνες σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη, φέροντας παράλληλα στερεοφωνικό ήχο των 14 watt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Mobile HD Link (MHL) για μέγιστη εμπειρία κινητού περιεχομένου, ενώ ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με το λεπτό πλαίσιο και το γυαλιστερό φινίρισμα.

Μεγαλύτερη γωνία θέασης και ευκρινείς εικόνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα οθόνη Philips χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία multi-domain vertical alignment (MVA), που προσφέρει επιπλέον ζωντανές και φωτεινές εικόνες. Είναι ιδανική για προβολή φωτογραφιών, αναζήτηση στο Διαδίκτυο, ταινίες, gaming, αλλά και για απαιτητικές εφαρμογές γραφιστικού σχεδιασμού.
Η extra ευρεία γωνία θέασης, εγγυάται ευκρινείς εικόνες ακόμα και όταν βρίσκεται σε κλίση. Το SmartImage Lite είναι ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας 28 ιντσών οθόνης – αυτή η προηγμένη τεχνολογία ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, σύμφωνα με την επιλογή ρύθμισης του χρήστη.

Η τεχνολογία TrueVision χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους για να δοκιμάσει και να ευθυγραμμίσει την οθόνη, ώστε να διασφαλιστεί η κορυφαία απόδοση προβολής.

Πληθώρα επιλογών σύνδεσης

Χάρη στο MHL interface, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα με την Full High Definition οθόνη τις συμβατές με MHL κινητές συσκευές τους, όπως διάφορα κινητά τηλέφωνα. Επιπρόσθετα, ο χρήστης απολαμβάνει στη μεγάλη οθόνη mobile games, φωτογραφίες, ταινίες ή εφαρμογές, ενώ η κινητή του συσκευή φορτίζεται ταυτόχρονα, ώστε να μη μείνει ποτέ από μπαταρία. Επίσης, η οθόνη είναι HDMI-ready και μπορεί να προσφέρει Full HD ψυχαγωγία από το PC ή από άλλες πηγές AV όπως παιχνιδο-κονσόλες (Wii U, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One).

Η οθόνη Philips 284E5QHAD είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο με ενδεικτική λιανική τιμή 289 ευρώ – συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης