Με πολλά γνωστά ονόματα από τον κλάδο της τεχνολογίας να παίρνουν μέρος στην «Πρόκληση του Κουβά με τον Πάγο» (Ice Bucket Challenge) της ALS, η Samsung αποφάσισε να «ταράξει» και πάλι τα νερά κοροϊδεύοντας το iPhone και άλλες μάρκες μέσα από την πρόκληση αυτή.

Το τελευταίο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της Samsung Mobile UK στο YouTube δείχνει το μοντέλο- ναυαρχίδα της, Galaxy S5 , να λαμβάνει μέρος στο «Ice Bucket Challenge» και να «προκαλεί» το iPhone 5s, το HTC One M8 και το Nokia Lumia 930.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το S5, φυσικά, έρχεται με χαρακτηριστικά IP67 πιστοποίησης στεγάνωσης το οποίο επιτρέπει στην συσκευή να βυθίζεται στο νερό για 30 λεπτά. Το HTC One M8 και το Nokia Lumia 930 διαφημίζουν το χαρακτηριστικό τους ότι αντέχουν στο νερό, αλλά δεν περιλαμβάνουν την πλήρη στεγάνωση όπως το Galaxy S5. Το iPhone, από την άλλη πλευρά, δεν περιλαμβάνει καμία στεγάνωση και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό στο οποίο διαφοροποιούνται οι δύο εταιρίες.

Το χαρακτηριστικό αυτό, ήταν κάπως ξεχωριστό για τη συσκευή όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση και συνεχίζει να είναι μιας και προσελκύει περισσότερο τους καταναλωτές να αγοράσουν το S5 από άλλες ναυαρχίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης