Για όσους δεν γνωρίζουν το Joypad είναι μια app που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPod touch ή το iPhone σας ως ένα κλασικό χειριστήριο joystick για emulators παιχνίδι σε έναν υπολογιστή Mac.

Λειτουργεί σε σύνδεση με τον υπολογιστή μέσω Bluetooth όταν οι χρήστες έχουν κατεβάσει και το Joypad Connect, για τον Mac ή το PC τους. Η εφαρμογή παλιότερα ήταν επί πληρωμή, όμως τώρα η Joypad έρχεται και σε δωρεάν download.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνει τα Advance Game Boy, NES, SNES, Genesis και N64 gamepad skins. Οι χρήστες ωστόσο μπορούν να αγοράσουν επιπλέον skins για $ 0,99 το ένα, συμπεριλαμβανομένων των Game Boy, Game Boy Advanced, Famicom, και άλλων. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να κατεβάσουν το Joypad SDK, το οποίο θα τους επιτρέψει να ενεργοποιήσουν iOS παιχνίδια που να συνεργαστούν με την εφαρμογή (υποστήριξη Unity θα υπάρχει σε λίγο καιρό).

Τα τρέχοντα παιχνίδια iOS που προσφέρουν joypad υποστήριξη περιλαμβάνουν τα Meganoid, Stardash, Arcade Jumper, Super Drill Panic, Ghost Ninja: Zombie Beatdown, Ninja USA, Vertex Blaster, Super Mega Worm, Lars, Plum Crazy, Emerald Mine και Space Falcon Reloaded Free. Μερικά παιχνίδια για Mac, όμως, όπως το Mos Speedrun υποστηρίζονται επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης