Όλα σε ένα + η ευκολία της οθόνης αφής
Απαθανάτισε απίστευτες στιγμές και ξανά ζήσε τες επί τόπου. Η HERO+ LCD αποδίδει video 1080p60, φωτογραφίες 8MP με το νέο χαρακτηριστικό της, την οθόνη αφής. Διαθέτει εσωτερικό Wi-Fi και Bluetooth, συνδέεται με την GoPro App για επισκόπηση λήψης, συνολικό έλεγχο της κάμερας και μεγάλη ευκολία κοινοποίησης του υλικού σου σε Instagram, Facebook, Twitter κ.τ.λ. από το κινητό σου ή το tablet σου. Η επιφάνεια της κάμερας είναι τραχιά και αδιάβροχη, μέχρι τα 40 μέτρα, με την δυνατότητα να ενεργοποιηθεί και να ξεκινήσει την εγγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού η HERO+ LCD είναι η πιο άνετη επιλογή για όλες τις περιπέτειες σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενσωματωμένη Οθόνη Αφής
Η HERO+ LCD με οθόνη αφής σου επιτρέπει την προεπισκόπηση της λήψης σου έτσι ώστε να έχεις πάντοτε το τέλειο frame. Επίσης, απλοποιεί τον έλεγχο της κάμερας με την εύκολη περιήγηση στο μενού και στις ρυθμίσεις της με την άνεση της αφής.

Ποιότητα Video
Η HERO+ LCD τραβάει το ίδιο συναρπαστικά video στα 1080p60 και 720p60. Με τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες QuickCapture, Superview και Auto Low Light η λήψη επαγγελματικών shots είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Ευέλικτη Λήψη Φωτογραφιών
Βγάζεις 8MP φωτογραφίες και τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου στο Instagram, Facebook, Twitter και όπου αλλού θες. Η λειτουργία Time Lapse τραβάει φωτογραφίες αυτόματα σε χρονικό διάστημα από 0.5 έως 60 δευτερόλεπτων. Η λειτουργία Burst τραβάει 5 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο – ιδανικό για fast action περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλεγξε, δες και μοιράσου με το εσωτερικό Wifi & Bluetooth
Η HERO+ LCD με το εσωτερικό WIFI & Bluetooth σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς με την GoPro App και το Smart Remote. Με την GoPro App μπορείς να μετατρέψεις το κινητό ή το tablet σου σε live video remote για την κάμερα σου, με πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και ρυθμίσεων, εύκολη προεπισκόπηση, playback αλλά και κοινοποίηση του υλικού σου μέσω γραπτού μηνύματος, email, Instagam και άλλα. Το Smart Remote σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις πολλαπλές GoPro σε ακτίνα 180 μέτρων.

Περικοπή και κοινοποίηση του video εν κινήσει
Με την HERO+ LCD είναι πιο εύκολο από ποτέ να μοιράζεσαι τις αγαπημένες σου λήψεις στο Instagram στο Facebook και σε όποιο άλλο μέσο θες. Τώρα μπορείς να δημιουργείς και να αποθηκεύεις σύντομα highlight clips από τα video σου απευθείας στην κάμερα σου και να τα μοιράζεσαι χρησιμοποιώντας την GoPro App. Επίσης, μπορείς να τις αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου και να φτιάξεις επικά edits από το top υλικό σου.

Τραχιά και αδιάβροχη, σχεδιασμός όλα σε ένα
Η HERO+ LCD είναι κατασκευασμένη απευθείας σε τραχύ πλαίσιο το οποίο είναι αδιάβροχο μέχρι τα 40 μέτρα. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει την λάσπη, την άμμο, το νερό και σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Surf, χιόνι, κατοικίδια ή παιδιά – μπορείς να τα απαθανατίσεις όλα χωρίς κανένα άγχος.

QuickCapture + HiLight Tag
Ενεργοποίησε την GoPo σου και ξεκίνησε να τραβάς video με το πάτημα ενός κουμπιού. Η λειτουργία QuickCapture μετατρέπει την GoPro σου σε μια one-button camera έτσι ώστε να είσαι πάντα έτοιμος να τραβήξεις τις κομβικές στιγμές. Η λειτουργία HiLight Tag σου επιτρέπει να σημειώσεις τις στιγμές που θες ταυτόχρονα με την λήψη του video και να τις επισκεφθείς ξανά αργότερα, εύκολα και γρήγορα, για την επεξεργασία και την κοινοποίηση τους χρησιμοποιώντας την GoPro App ή το GoPro Studio.

Τα πιο συναρπαστικά video στον κόσμο
Η HERO+ LCD διαθέτει τo SuperView, μια αποκλειστική GoPro λειτουργία με την οποία μπορείς να τραβήξεις video στην πιο καθηλωτική ευρεία οπτική γωνία. Σου δίνει την δυνατότητα να τραβήξεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου και οτιδήποτε σε περιτριγυρίζει σε μια λήψη για να δημιουργήσεις ακόμα πιο μαγευτικό και ελκυστικό υλικό σε κάθε περιπέτεια σου.

Auto Low Light
Άσε την κάμερα να κάνει όλη τη δουλειά για σένα. Η λειτουργία Auto Low Light προσαρμόζει έξυπνα τα frame rates με βάση τον φωτισμό που υπάρχει για να επιτύχει την ιδανικότερη low light απόδοση επιτρέποντας σου να μετακινείσαι μεταξύ φωτεινού και σκοτεινού περιβάλλοντος χωρίς να πρέπει να αλλάζεις τις ρυθμίσεις της κάμερας σου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης