Η οθόνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τεχνολογικής εικόνας ενός γραφείου για τον επαγγελματία, ερασιτέχνη, gamer, φωτογράφο, σχεδιαστή, μουσικό, ακόμα και τον πιο απλό χρήστη. Παρόλο που οι φορητοί υπολογιστές κατέχουν πλέον μια σεβαστή μερίδα στην προτίμηση των καταναλωτών, η χρηστική εμπειρία που προσφέρει η μικρή τους οθόνη, αναβαθμίζεται σημαντικά όταν χρησιμοποιείται και μια εξωτερική οθόνη. Παράλληλα, οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει, κρίνοντας αναγκαία την ύπαρξη σε πολλές περιπτώσεις ενσύρματης σύνδεσης με το τοπικό δίκτυο και το Internet, ενώ μια μεγάλη γκάμα συσκευών κάνει χρήση του πρωτοκόλλου USB. Όπως γίνεται κατανοητό, αρκετοί χρήστες αναγκαστικά έχουν μια πληθώρα καλωδίων συνδεδεμένα με το modem router και τις USB συσκευές πάνω στον υπολογιστή, μια κατάσταση όχι και τόσο εξυπηρετική, ιδιαίτερα όταν οι διαθέσιμες θύρες του laptop είναι περιορισμένες, προσθέτοντας έτσι στην σύνθεση του γραφείου και ένα «πολύπριζο» για USB συσκευές (USB hub).

Σε αυτά τα πλαίσια, η Philips παρουσιάζει μια λίαν εξυπηρετική οθόνη 21.5 ιντσών, με θύρες Ethernet και USB που προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας, απλότητα και επιπλέον επιφάνεια οθόνης. Με τις προηγμένες συνδέσεις USB plug-and-play και Ethernet, η Philips 221S6QUMB USB Docking οθόνη επιτρέπει στους χρήστες φορητών υπολογιστών να συνδέονται με τα περιφερειακά τους, να έχουν πρόσβαση στο Internet ή στο εσωτερικό (τοπικό) δίκτυο μέσω ταχύτατης σύνδεσης Ethernet και να απολαμβάνουν επιπλέον χώρο στην οθόνη τους, με εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD (αντιπροσωπευτικής εταιρείας της Philips), αναφέρει: «Με όλο και περισσότερους ‘‘εν κινήσει’’ επαγγελματίες να επιλέγουν εξαιρετικά λεπτά notebook που υστερούν όμως σε θύρες και επιλογές σύνδεσης, υπάρχει πραγματική ανάγκη για μία οθόνη ικανή να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα περιφερειακά – και άμεση παραγωγικότητα – όταν οι χρήστες βρίσκονται στο γραφείο τους. Η νέα LCD Docking 21.5 ιντσών οθόνη της Philips δίνει πρόσβαση στο φορητό υπολογιστή σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες μαζί της. Επίσης, επεκτείνει το διαθέσιμο χώρο προβολής, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τόσο την οθόνη του φορητού υπολογιστή τους, όσο και τη μεγάλή AH-IPS οθόνη χωρίς να χρειάζεται ρύθμιση της ανάλυσης.»

Πολλαπλασιασμός θυρών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίθεση με τα συμβατικά «πολύπριζα» θυρών ή τις βάσεις σύνδεσης που γεμίζουν την επιφάνεια εργασίας με επιπλέον συσκευές και καλώδια, η Philips USB Docking οθόνη διαθέτει ενσωματωμένες επιλογές συνδεσιμότητας, στις οποίες οι χρήστες έχουν πρόσβαση συνδέοντας απλά το φορητό τους υπολογιστή με ένα μόλις καλώδιο USB. Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί αναγνώστες, η απλότητα κάνει τη διαφορά. Πληκτρολόγιο και ποντίκι κανονικών διαστάσεων, εξωτερικός σκληρός δίσκος, κάμερα, όλα αυτά συνδέονται στη USB docking οθόνη για άμεση αύξηση της παραγωγικότητας. Η οθόνη παρέχει επίσης plug-in πρόσβαση στο Internet ή στο τοπικό δίκτυο χάρη στην ενσωματωμένη θύρα Ethernet.

Διευρυμένη επιφάνεια εργασίας

Με τη σύνδεση του φορητού υπολογιστή στην οθόνη, οι χρήστες αποκτούν επιπλέον επιφάνεια προβολής για να εργαστούν, που σημαίνει περισσότερος χώρος για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών (εξυπηρετικό multitasking). Σημαντικό χαρακτηριστικό της οθόνης είναι ότι η ανάλυση ρυθμίζεται αυτόματα και δεν απαιτεί χειροκίνητη ρύθμιση. Με την προηγμένη τεχνολογία AH-IPS στο οπίσθιο πάνελ, η USB Docking οθόνη παρέχει πολλά περισσότερα από απλά επιπλέον χώρο: ενισχυμένη, ευρείας γωνίας εμπειρία προβολής με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, που την καθιστά ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και σταθερή φωτεινότητα.

Φροντίζοντας για την υγεία του χρήστη

Αντανακλώντας τη δέσμευση της MMD και των Οθονών Philips να παρέχουν καινοτόμες οθόνες που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ευεξία τους, η νέα USB Docking οθόνη είναι σχεδιασμένη ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο η κόπωση όσων περνούν καθημερινά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη τους. Η οθόνη διαθέτει την τεχνολογία «Philips Flicker-Free», η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει του τρεμόπαιγμα για πιο άνετη προβολή. Ταυτόχρονα, η μικρή διαφορά ύψους μεταξύ του πλαισίου και της επιφάνειας εργασίας καθιστά την οθόνη ιδανική για χρήστες που φορούν διπλοεστιακά, τριπλοεστιακά ή άλλα γυαλιά οράσεως. Χάρη στην «SmartErgoBase», οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση και να περιστρέψουν την οθόνη ακριβώς στη θέση που προτιμούν, μια δυνατότητα που βοηθά στην ελάφρυνση της σωματικής κόπωσης μιας δύσκολης ημέρας στο γραφείο.

Η νέα Philips 221S6QUMB USB Docking LCD οθόνη της Philips είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής 249 ευρώ.

Τεχνικές Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης