Μια από τις πιο απολαυστικές συνήθειες στον οικιακό χώρο, είναι αναμφισβήτητα η θέαση ταινιών – ιδιαίτερα όταν ο τηλεοπτικός δέκτης προσφέρει μεγαλοπρέπεια στις διαστάσεις και ποιοτική εικόνα. Παράλληλα, το στοιχείο που πλέον θεωρείται ελκυστικό, είναι κατά πόσο προσιτή είναι μια τηλεόραση από οικονομικής πλευράς. Σε αυτά τα πλαίσια, η Toshiba παρουσίασε τη νέα σειρά «T54» με βελτιωμένο Cinema mode συνδυάζοντας ανώτερη ποιότητα εικόνας, γρήγορη επεξεργασία και αναπαραγωγή 3D με περιεχόμενο Smart TV. Διατίθεται σε δύο μοντέλα 40 και 48 ιντσών, η οικονομική σειρά T54 προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία τηλεθέασης, χωρίς να κοστίζει ακριβά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελειοποιημένη για ταινίες

Η ειδική συλλογή προ-επιλεγμένων ρυθμίσεων που φέρει η νέα οικονομική σειρά τηλεοράσεων T54, επιτρέπει έξυπνη διαμόρφωση της εικόνας, αποδίδοντας έτσι άριστη ποιότητα. Μία από αυτές τις διαμορφώσεις σε Cinema mode (κινηματογραφική λειτουργία), προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για παρακολούθηση ταινιών και μία πιο αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία.

Η φωτεινότητα της οθόνης έχει ενισχυθεί σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η δυναμική αντίθεση για λεπτομέρεια στις σκιές και τα highlights στην εικόνα της οθόνης έχει βελτιωθεί, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν ταινίες πιο εύκολα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπως ακριβώς στον κινηματογράφο. Τα χρώματα έχουν επίσης αλλάξει, για να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας και τη συνολική απόδοση των χρωμάτων. Οι βελτιώσεις αυτές, δημιουργούν συνδυαστικά το ίδιο αποτέλεσμα σα να παρακολουθείτε εκπληκτικά λεπτομερείς ταινίες της μεγάλης οθόνης, στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήπια αναπαραγωγή

Με πανίσχυρη «AMR+ 800» επεξεργασία εικόνας, οι χρήστες απολαμβάνουν πιο έντονες και καθαρές εικόνες και κίνηση όταν παρακολουθούν ταινίες δράσης, αλλά και αθλητικούς αγώνες και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Αυτή η ενισχυμένη ταχύτητα του επεξεργαστή, συνδυασμένη με έναν υψηλό ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη, προσφέρει στον θεατή ομαλή αναπαραγωγή εικόνας η οποία αναδεικνύει τη δράση. Επίσης, ο ενισχυμένος επεξεργαστής βελτιώνει την καθαρότητα, χωρίς όμως επίδραση στη φωτεινότητα και χωρίς να τρεμοσβήνει η εικόνα, δημιουργώντας έτσι ένα συναρπαστικό οπτικό πλαίσιο είτε πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα ματς ή ένα αγωνιώδες θρίλερ.

Η Smart επιλογή

Τα νέα μοντέλα της σειράς Τ54, είναι παράλληλα «έξυπνες τηλεοράσεις», κατά το αγγλικότερο «Smart TV», ένα στοιχείο που προσδίδει μία ευρεία γκάμα περιεχομένου στον τηλεθεατή. Ποικιλία εφαρμογών, μουσικής, προβολή YouTube βίντεο, πρόγνωσης καιρού και ειδήσεων είναι στη διάθεση του χρήστη, έτοιμα να τα απολαύσει ανά πάσα στιγμή στην οικιακή οθόνη. Με τη σειρά T54, ο χρήστης μπορεί να ακούσει μουσική, να δει video-on-demand και να παρακολουθήσει Υψηλής Ευκρίνειας (Full HD) περιεχόμενο όλα στο ίδιο μέρος.

Με ενσωματωμένο Wi-Fi και την επιλογή αναζήτησης, περιήγησης και προσθήκης σελιδοδεικτών μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος πλοήγησης στο Διαδίκτυο (web browser), οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπούν, την κατάλληλη στιγμή για εκείνους. Επίσης, η λειτουργία PVR (Personal Video Recording – Προσωπική Εγγραφή Βίντεο) διατίθεται για εύκολη αναπαραγωγή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Πλήρες 3D

Η σειρά T54 διαθέτει τεχνολογία «active shutter 3D» που επιτρέπει στους χρήστες να βυθιστούν σε ρεαλιστική δράση τρισδιάστατης απεικόνισης εικόνας ή αλλιώς «3D». Προσθέτοντας μία νέα διάσταση σε ταινίες και ντοκυμαντέρ, οι χρήστες μπορούν να έχουν την πλήρη εμπειρία 3D με εντυπωσιακή Full HD λεπτομέρεια, ενώ ακόμη και για το υπάρχον κλασικό περιεχόμενο δύο διαστάσεων (2D), ο πανίσχυρος επεξεργαστής των T54 τηλεοράσεων, μπορεί να το μετατρέψει σε 3D για γρήγορη, ρευστή και ρεαλιστική εικόνα. Ταυτόχρονα, ο έλεγχος βάθους επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το βαθμό 3D εφέ, ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθούν.

Αδιάλειπτη πρόσβαση σε media

Με ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (media player) και πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, η σειρά T54 επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν να απολαμβάνουν οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλουν, μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου ή ασύρματα από συμβατή, φορητή συσκευή. Με 4 HDMI θύρες, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν κονσόλες και Blu-ray players, ενώ οι 2 USB θύρες επιτρέπουν να δείτε τις αγαπημένες φωτογραφίες της οικογένειας και αρχεία βίντεο στη μεγάλη οθόνη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

• Ανάλυση: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV
• AMR+ 800 (Active Motion & Resolution)
• Smart TV λειτουργία με Internet browser
• Personal Video Recording
• 2D σε 3D μετατροπή με έλεγχο βάθους
• Συνδεσιμότητα: 4 HDMI, 2 USB, PC input, ασύρματη υποστήριξη streaming
• Ήχος: Dolby Digital Plus
• Design: Μαύρη με λεπτό περίβλημα και ασημένιο φινίρισμα και βάση
• Tuners: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV, αναλογικό
• Μέγεθος οθόνης: 40 ίντσες (102 εκ.) και 48 ίντσες (121 εκ.)

Η νέα σειρά αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης