Ένας φορητός υπολογιστής αναμφισβήτητα παρέχει το σύνολο των εργαλείων που χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής. Μπορεί οι ταμπλέτες να έχουν ολοένα και αυξανόμενη προτίμηση, εντούτοις η επιλογή ενός laptop που μπορεί να προσφέρει επαγγελματική κάλυψη, ψυχαγωγία, καθώς και οθόνη αφής παραμένει ελκυστική. Η Toshiba Ευρώπης παρουσιάζει τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών Satellite L, με τον Satellite L50/L50D στις 15.6 ίντσες (39.6 εκατοστά) και τον Satellite L70 στις 17.3 ίντσες (43.9 εκ.).

Με μια ευρεία γκάμα επιλογών πολυμέσων και design, τα μοντέλα της σειράς προσφέρουν ψυχαγωγία στην καλύτερη μορφή της ή βελτιώνουν το επίπεδο εργασίας, είτε με οθόνη αφής στον L50/L50D, είτε με μεγαλύτερες οθόνες Full HD και ευρεία γκάμα χρωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Δυνατοί στην ψυχαγωγία ανεξαρτήτως μεγέθους

Αν και μόλις 23.5 χιλιοστά σε πάχος και με επιλογή τεσσάρων χρωμάτων, ο λεπτός Satellite L50/L50D σχεδιάστηκε για να μεταφέρεται παντού, ένα χαρακτηριστικό που τον καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν έναν κομψό υπολογιστή για εργασία και ψυχαγωγία. Ο Satellite L50t προσφέρει οθόνη αφής με 10 σημεία επαφής, για ενισχυμένη χρήση μέσω Windows 8.1, ώστε οι χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε έγγραφα και να περιηγούνται στα αγαπημένα τους προγράμματα.

Για εκείνους που αναζητούν μια εναλλακτική λύση αντί του desktop PC ή μια μεγαλύτερη οθόνη για την εργασία τους, ο L70 είναι η ιδανική επιλογή. Προσφέροντας ψυχαγωγία στο έπακρο και ευελιξία κάθε στιγμή, διαθέτει ενισχυμένο μέγεθος οθόνης και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας έως 6 ώρες για απολαυστική θέαση σε design με ελαφρύ χρυσό φινίρισμα.


Φιλικοί στη χρήση και δυνατοί σε ήχο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χαρακτηριστική εμφάνιση των υπολογιστών της σειράς L συνδυάζεται με τα νέα εργονομικά χαρακτηριστικά τους για αυξημένη άνεση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Satellite L50/L50D διαθέτει πληκτρολόγιο χωρίς πλαίσιο με μεγάλο trackpad (επιφάνεια αφής) που συνδυάζεται με νέο keycap design, για τακτικό feedback ενώ πληκτρολογείτε, για πιο παραγωγική χρήση στο σπίτι ή εν κινήσει.

Οι L50/L50D και L70 χαρακτηρίζονται επίσης από ανώτερη ποιότητα ήχου, ώστε να απολαμβάνετε μουσική όπως θα έπρεπε με ενίσχυση DTS Sound, δηλαδή πιο δυνατό ήχο, μπάσα και βελτιωμένη ανάλυση. Με την προσθήκη στερεοφωνικών ηχείων Skullcandy, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ανώτερη ποιότητα ήχου χωρίς αλλοιώσεις και τονική ισορροπία που εγγυάται ρεαλιστικό ήχο, κάθε φορά που βλέπουν μια ταινία, παρακολουθούν ένα βίντεο, παίζουν ένα παιχνίδι ή ακούνε μουσική.

Γρήγοροι, δυνατοί και ισχυροί

Οι εθισμένοι στις ταινίες, όσοι σερφάρουν στο Διαδίκτυο, οι μαθητές ή οι φωτογράφοι μπορούν να επωφεληθούν από την επιλογή Intel ή AMD επεξεργαστών. Έως 4ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές διατίθενται στους L50 και L70, παρέχοντας οπτική απόδοση στα καλύτερά της και ενσωματωμένα visuals για καλύτερη εμπειρία PC. Οι L50D διαθέτουν επιλογή από τους πιο εξελιγμένους AMD accelerated επεξεργαστές.

Η σειρά Satellite L δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα ενσωματωμένων ή μη γραφικών, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ενσωματωμένα Intel HD γραφικά διατίθενται και στα δύο μεγέθη οθόνης ενώ οι πιο εξελιγμένοι AMD Radeon R GPUs επιτρέπουν ταχύτατη ανταπόκριση, διευκολύνοντας το multi-tasking και την απόδοση της συσκευής σε εκτεταμένη χρήση. Επιπλέον ο Satellite L70 δίνει τη δυνατότητα επιλογής AMD Radeon R9 M265X και 2GB GDDR5 VRAM, ενισχύοντας την εμπειρία του gaming. Το μοντέλο των 15.6 ιντσών (39.6 εκ.) διαθέτει επίσης τη δυνατότητα μη-ενσωματωμένου DVD drive.

Όλα μπορούν να φανούν καθαρά στην οθόνη του φορητού με επιλογή είτε Full HD ή HD οθόνης με HD+ option για τον L70/L70D. Για εγγυημένη ακρίβεια στην οθόνη κάθε φορά, η ενσωματωμένη Resolution+ τεχνολογία της Toshiba, αναλύει και ενισχύει περιεχόμενο βίντεο και φωτογραφίας σε πραγματικό χρόνο, για ενισχυμένη εμπειρία θέασης που προσδίδει ζωντάνια, στη μεγαλύτερη οθόνη του L70 ή τη λεπτή του L50 για διασκέδαση όπου και να βρίσκεστε.

Σχεδιασμένοι για ευελιξία, φτιαγμένοι για να μοιράζεστε

Με τεράστια χωρητικότητα μεγέθους έως 1TB, οι χρήστες μπορούν να παίρνουν μαζί τους το αγαπημένο τους περιεχόμενο και να το μοιράζονται όπου και να βρίσκονται. Με έως τέσσερις USB θύρες που περιλαμβάνουν δύο τύπου USB 3.0, είναι εύκολο να μεταφέρετε δεδομένα εύκολα και γρήγορα, να ανεβάσετε φωτογραφίες και να μοιραστείτε ταινίες. Καθότι μία από τις θύρες είναι επίσης USB Sleep-and-Charge, μπορείτε να φορτίσετε το κινητό ή το MP3 player χωρίς να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή.

Για να μοιράζεστε περιεχόμενο σε μεγαλύτερες οθόνες χωρίς να χρειάζεστε καλώδια, περιλαμβάνεται τεχνολογία Wi-Fi Certified Miracast, ενώ ορισμένα μοντέλα διαθέτουν και Intel Wireless Display. Μπορείτε επίσης να δείτε περιεχόμενο όταν ο φορητός υπολογιστής συνδέεται σε HDTV μέσω της θύρας HDMI, ενώ ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν την αναπαραγωγή Ultra HD περιεχομένου σε οποιαδήποτε συμβατή Ultra HD TV.

Η σειρά Satellite L της Toshiba θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2014.



Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σειρά Toshiba Satellite L:

• HDD: Έως 1 TB (5400 στροφών ανά λεπτό)
• Μνήμη: Μέχρι 16 GB (8 GB x2) 1600 Mhz, DDR3L
• Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία Skullcandy, headphone / microphone
• Συνδεσιμότητα: RGB, HDMI (με Ultra HD output ), 2-in-1 SD, Kensington lock port
• Επικοινωνία: Gigabit LAN2, Wi-Fi 802.11ac στάνταρντ με Intel Dual Band Wireless-AC 3160 adaptor, Intel Wireless Display2, Wi-Fi Certified Miracast, HD webcam
• Διάρκεια μπαταρίας: Μέχρι 6 ώρες
• OS: Windows 8.1 64-bit

Satellite L50/L50D/L50t:

• Οθόνη: 15.6 ιντσών (39.6 εκ.) HD, ανάλυσης 1366 x 768 ή Full HD ανάλυσης 1920×1080, με LED backlit οθόνη και με (προαιρετική) οθόνη αφής
• Επεξεργαστές: Έως 4ης γενιάς Intel Core i7 CPU ή AMD 2014 mainstream notebook platform «Beema»
• Γραφικά: Ενσωματωμένα Intel HD γραφικά ή AMD Radeon R Series dedicated GPU
• Προαιρετικό Super-Multi DVD drive
• Συνδεσιμότητα: Όπως περιγράφεται παραπάνω συν 2xUSB 2.0 και 1xUSB 3.0 (με USB Sleep and Charge), 1xUSB 2.0 και 2xUSB 3.0 (μια με USB Sleep and Charge)
• Χρώματα: Precious Black, Light Gold, Luxe White, Modena Red
• Διαστάσεις: 380×259.9×23.5 mm (χωρίς touch) / 24.5 mm (με touch)
• Βάρος: 2.2 kg (χωρίς touch) / 2.35 kg (με touch)

Satellite L70:

• Οθόνη: 17.3 ίντσες (43.9 εκ.) HD+, ανάλυσης 1600×900 ή Full HD ανάλυσης 1920×1080 LED backlit οθόνη
• Επεξεργαστές: Έως 4ης γενιάς Intel Quad Core i7 CPU
• Γραφικά: Ενσωματωμένα Intel HD graphics ή AMD Radeon R9 M265X Series γραφικά με 2 GB GDDR5 VRAM
• Προαιρετικό Blu-ray BD-RE (BDXL) drive ή Super-Multi DVD drive
• Συνδεσιμότητα: Όπως παραπάνω, συν 2xUSB 2.0 και 2xUSB 3.0 (μια με USB Sleep and Charge)
• Χρώματα: Light gold
• Διαστάσεις: 413 x 268 x 29 / 33.7 mm
• Βάρος: 2.7 κιλά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης