Η Olympus μ-5000, η ανθεκτικότερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, συνδυάζει προηγμένα χαρακτηριστικά με μοντέρνο σχεδιασμό. Το μεταλλικά καλυμμένο σώμα της, σας παρέχει οπτικό zoom 5x, δίνοντάς σας την δυνατότητα να βρίσκεστε πάντα κοντά στο θέμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το θάμπωμα που προκαλείται από την ακούσια κίνηση του χεριού, αυτό πια θα είναι παρελθόν αφού η διπλή σταθεροποίηση εικόνας συμβάλλει στην αποφυγή του, με αποτέλεσμα τη λήψη φωτογραφιών εξαιρετικής ευκρίνειας ακόμη και σε μέγιστο zoom.

Με τη λειτουργία Intelligent Auto εντοπίζονται αυτόματα οι πέντε σκηνές που χρησιμοποιούνται συχνότερα. Χάρη στην ανάλυση 12 Megapixel μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας ακόμα και σε μεγάλο μέγεθος. Διαθέσιμη σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και φούξια.  Όλα αυτά μόνο με 209 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Olympus µ 5000 σε αριθμούς:

·           Οπτικό zoom 5x (36 –180 mm*)

·           διπλή σταθεροποίηση εικόνας

·           Intelligent Auto

·           12 Megapixel για εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας

·           Τεχνολογία ανίχνευσης έως 16 προσώπων για εικόνες προσώπων με τέλεια εστίαση και έκθεση καθώς και σωστή έκθεση των υπόλοιπων περιοχών της εικόνας

·            Οθόνη HyperCrystal II LCD 6,9 cm/2,7″ για τέλεια απεικόνιση ακόμα και κάτω από το δυνατό φως του ήλιου και από ακραίες γωνίες (230.000 κουκκίδες)

·           Επεξεργαστής εικόνας TruePic III για ταχύτερη διαχείριση εικόνων και υψηλότερη ποιότητα εικόνας

·           Δυνατότητα εγγραφής video με ήχο

·           Συμβατή με κάρτες xD-Picture και microSD

Πληροφορίες: στην ιστοσελίδα: http://www.olympus.com.gr/

Αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα: Fotomatic A.E., τηλ. 210-21.11.860

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης