Το νέο μας Phantom και Phantom Vision έρχονται από το εργοστάσιο της DJI Εντελώς έτοιμα να πετάξουν κατευθείαν μετά το ξεπακετάρισμά τους. Το μόνο που κάνετε είναι να φορτίσετε την μπαταριά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πακέτο του Phantom περιέχει ένα τηλεχειριστήριο και δέκτη εμβέλειας 1200 Μέτρων, (μπορεί να επηρεαστεί από το συγκεκριμένο περιβάλλον της πτήσης) τον αυτόματο πιλότο, το GPS, Φορτιστή και μπαταρία. Όλες οι ρυθμίσεις ,Παράμετροι και λειτουργίες πτήσης έχουν γίνει πριν από την παράδοση, ώστε να μπορείτε να πετάξετε το Phantom σας, τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Η αποδεδειγμένη σταθερότητα του συστήματος αυτόματου πιλότου Naza-M, V2 επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό από μη εξειδικευμένα πρόσωπα και να επιτευχθεί εύκολα μεγάλης απόδοσης πτήση.

Το Phantom επίσης διαθέτει την failsafe λειτουργία του αυτόματου πιλότου Naza-Μ. Αυτό σημαίνει ότι όταν η επικοινωνία μεταξύ του αυτόματου πιλότου και του χειριστηρίου διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο , το μοντέλο θα παραμείνει ακίνητο για μερικά δευτερόλεπτα. Αν το σήμα του GPS είναι αρκετά καλό, το σύστημα θα ενεργοποιήσει αυτόματα την λειτουργία « Επιστροφή στο σπίτι »και θα προσγειωθεί με ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης η λειτουργία « Επιστροφή στο σπίτι » θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν η μπαταρία έχει χαμηλή τάση. Ο αυτόματος πιλότος υπολογίζει κατά την πτήση, την απόσταση από το σημείο απογείωσης και το υπολειπόμενο της μπαταρίας και όταν κρίνει σωστό, παίρνει τον έλεγχο και επιστρέφει το Phantom στο σημείο απογείωσης.

Στο Phantom συμπεριλαμβάνεται μια εξωτερική αποσπώμενη βάση κάμερας για κάμερες (GoPro ). Είναι πολύ βολικό για σας, να καταγράψετε την πτήση σας και να βιντεοσκοπήσετε ένα γεγονός . Σε συνδυασμό με το επιπλέον γυροσκοπικό Gimbal Η3-3D που μας διαθέτει η DJI η εναέρια κινηματογράφηση και βιντεοσκόπηση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα μας www.myhelis.com ή μπορείτε να ενημερωθείτε καλώντας στο 210 2136085

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης