Λευτέρης Ξυκομηνός

Η παρουσία ενός ραδιοενισχυτή στον οικιακό και όχι μόνο χώρο, αναμφισβήτητα προσφέρει την απόλυτη ηχητική απόλαυση, σε σχέση πχ. με την ακρόαση μουσικής από ένα υπολογιστή, τηλεόραση ή tablet, ακόμα και αν οι συσκευές αυτές είναι συνδεδεμένες με μικρά εξωτερικά ηχεία. Έτσι, ένας σύγχρονος ραδιοενισχυτής παραμένει η κορυφαία πρόταση, ιδιαίτερα με τα τελευταία τεχνικά χαρακτηριστικά, που του προσδίδουν περαιτέρω λειτουργικότητα. Σε αυτά τα πλαίσια, η Pioneer ανακοίνωσε για την ελληνική αγορά τον δικτυακό στερεοφωνικό ραδιοενισχυτή SX-N30, με δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής υλικού μέσω DLNA 1.5, Wi-Fi, Bluetooth και iOS Airplay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Pioneer SX-N30 διαθέτει ενισχυτικές βαθμίδες με μεγάλη ισχύ (85W/καν.), που βασίζονται στη σχεδιαστική φιλοσοφία «Direct Energy», για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαμβάνει μουσική από πικάπ (με κεφαλή MM), αλλά και από διάφορες πηγές και υπηρεσίες streaming μουσικής όπως το Spotify ή ακόμα ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω Internet (TuneIn).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο ραδιοενισχυτής διαθέτει δύο ψηφιακές εισόδους (μια οπτική και μια ομοαξονική), έξι αναλογικές εισόδους και μια υποδοχή για σύνδεση σε πικάπ (με κεφαλή MM), παρέχοντας δυνατότητα σύνδεσης σε μεγάλη ποικιλία πηγών ήχου. Επιπλέον, η υποδοχή σύνδεσης μνήμης USB στην πρόσοψη του ραδιοενισχυτή, διευκολύνει τον χρήστη στην απόλαυση των αγαπημένων του αρχείων μουσικής. Ο ραδιοενισχυτής SX-N30, υποστηρίζει αρχεία MP3, Apple Lossless, WMA Lossless, AAC και FLAC / WAV δειγματοληψίας επιπέδου 192kHz/24bit, καθώς και εγγενή αναπαραγωγή αρχείων DSD 2.8 / 5.6MHz.
Τέλος, ο χειρισμός του ραδιοενισχυτή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα smartphone (iOS/Android) στο οποίο έχει εγκατασταθεί η δωρεάν εφαρμογή ελέγχου SX-N30 ControlApp.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.intersys.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης