Μια μεγάλη γιορτή των video games έρχεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Ο λόγος για το «Gaming Festival» που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9 και 11 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η δημοφιλής -και στη χώρα μας- κονσόλα Xbox360, θα συμμετάσχει με έντονη παρουσία στη γιορτή του gaming.

Τρεις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του «Halo 4», του μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου τίτλου της χρονιάς για την κονσόλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του παιχνιδιού σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα «Καβάφης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μεταξύ άλλων, το Xbox LIVE θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην εκδήλωση, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν την πρόσφατη αναβάθμιση (update), με την προσθήκη του Internet Explorer, καθώς και να πλοηγηθούν στο νέο dashboard αξιοποιώντας την εφαρμογή «SmartGlass» μέσα από τα Windows 8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτενή παρουσίαση της «SmartGlass» εφαρμογής, που επιτρέπει τον ταυτόχρονο με το joypad έλεγχο και χειρισμό, μέσω μιας ταμπλέτας / κινητού τηλεφώνου Windows 8/ Phone 8, Apple ή Android, μπορείτε να δείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.zougla.gr/technology/article/smartglas-enosi-xbox-360-ke-kinitou–tampletas-erxomos-internet-explorer-10

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ δίνεται ένα ραντεβού – έκπληξη, το οποίο θα αφιερωθεί στο ολοκαίνουργιο Halo 4, με τη συμμετοχή ενός ξεχωριστού special guest: του θρυλικού ήρωα και πρωταγωνιστή Master Chief. Προετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα σας εντυπωσιάσει και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Xbox Greece στο Facebook (http://www.facebook.com/XboxGR?fref=ts), για να μάθετε τι πρόκειται να γίνει!

Ατελείωτη διασκέδαση, αλλά και πολλά συλλεκτικά δώρα Halo 4, DLCs (DownLoad Content) και συνδρομές στο Xbox LIVE Gold, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν όσοι λάβουν μέρος στην εκδήλωση.


 
Περισσότερες πληροφορίες:

http://gamingfestival.gr/index.html

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης