Σου αρέσει το τρέξιμο, η κολύμβηση ή τα extreme sports και ψάχνεις τα αξεσουάρ που θα σε συνοδεύσουν στις fitness εξορμήσεις σου; Αναζητάς wearables και gadgets με εκλεπτυσμένο design και ιταλική υπογραφή; Yπάρχει ένα μέρος, όπου το hobby σου παύει να είναι ακριβό! Αποκλειστικά στα Public θα βρεις τη σειρά sport accessories της ιταλικής εταιρείας SBS στις πιο φανταστικές τιμές: Action Camera, ακουστικά, φορητά ηχεία, armbands και άλλα πολλά αδιάβροχα προϊόντα της SBS με στυλ και άποψη σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις!

Ενδεικτικά η action camera της SBS προσφέρει υψηλής ποιότητας video και ενσωματωμένη οθόνη για να μη χάσεις καμία στιγμή δράσης, είναι πλήρως αδιάβροχη με την θήκη της (έως 10 μέτρα) ενώ στη συσκευασία της θα βρεις όλα αξεσουάρ για να μην τα ψάχνεις ξεχωριστά: βάση αυτοκινήτου, αδιάβροχη θήκη, προστατευτικό κάλυμμα, βάση μηχανής και ποδηλάτου, βάση κράνους και φορτιστής αυτοκινήτου, όλα σε ένα πακέτο! Την Action Camera της SBS θα τη βρεις μόνο με 59,90€ αποκλειστικά στα Public!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη το αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport θα σου κρατήσει την καλύτερη μουσική παρέα στην αμμουδιά ενώ με την τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει συνδέεται σχεδόν με κάθε συσκευή ακόμα και σε ακτίνα 10 μέτρων.

Αν θες να συνδυάσεις δύο gadgets από τη συλλογή της SBS σε μοναδική τιμή, το σετ SBS Sport Kit περιλαμβάνει α) ακουστικά που διαθέτουν μοναδικό design για να παραμένουν στη θέση τους ακόμα κι όταν γυμνάζεσαι καθώς επίσης μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων για να λειτουργούν και ως hands-free και β) θήκη-περιβραχιόνιο η οποία θα κρατήσει τη συσκευή σου ασφαλή την ώρα που τρέχεις, έχοντας παράλληλα πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της! Διαθέτει πρόσθετη τσέπη για να τοποθετείς τα κλειδιά ή άλλα αντικείμενά σου. Το SBS Sport Kit θα το βρεις αποκλειστικά στα Public με μόνο 24,99€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αν σου αρέσει το βραδινό τρέξιμο τώρα μπορείς να το εξασκείς άφοβα αφού χάρη στο SBS Light θα λύσεις το πρόβλημα της ορατότητάς σου από τους διερχόμενους οδηγούς, με τον πιο απλό τρόπο! Απλά το εφαρμόζεις πάνω στο παπούτσι σου και ενεργοποιείς τον LED φωτισμό του!

Θα το βρεις στα Public μόνο με 14,99€. Συνδύασε το με το αδιάβροχo SBS Health Bracelet Beat το οποίο θα καταγράφει τα βήματά σου, την απόσταση που διένυσες και τις θερμίδες που έκαψες ενώ θα βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το smartphone σου μέσω Bluetooth! Στη συσκευασία του περιλαμβάνονται 3 λουράκια καρπού σε διαφορετικά χρώματα για να τα αλλάζεις ανάλογα με τη διάθεση σου και θα το βρεις μόνο με 44,99€!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης