Στα ράφια το iPad

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 04:44
Στα ράφια το iPad
Στα ράφια των ελληνικών και κυπριακών καταστημάτων βρίσκεται το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε laptop ή netbook.

Το πολυαναμενόμενο iPad διατίθεται σε δύο εκδόσεις με πλήρη ελληνική υποστήριξη: η πρώτη διαθέτει Wi-Fi, ενώ η δεύτερη Wi-Fi και 3G, με τιμές που ξεκινούν από 529 ευρώ. Με το iPad ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να διαβάσει και να γράψει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δει φωτογραφίες, να παρακολουθήσει ταινίες, να ακούσει μουσική, να παίξει παιχνίδια, καθώς επίσης να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία (e-books).

Το iPad είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από τους φορητούς υπολογιστές (laptop ή netbook), διαθέτοντας πάχος 1,3 εκατοστά και βάρος 0,7 κιλά. Διαθέτει επεξεργαστή Α4 που έχει σχεδιάσει η ίδια η Apple, μπαταρία που διαρκεί για περισσότερες από δέκα ώρες χρήσης οθόνη 9,7 ιντσών LCD-backlit υψηλής ευκρίνειας και πολλαπλής αφής (Multi-Touch), καθώς επίσης ψηφιακό πληκτρολόγιο αφής σχεδόν κανονικού μεγέθους.

Το iPad συνδέεται με υπολογιστή PC ή Mac μέσω iTunes, όπως ακριβώς το iPhone & το iPod touch, ώστε να μπορεί ο χρήστης να συγχρονίσει επαφές, φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, βίντεο και άλλες εφαρμογές. Μέσω του online καταστήματος εφαρμογών App Store, o χρήστης μπορεί να βρει πάνω από 400.000 εφαρμογές για το iPad, ενώ στο iTunes Store θα βρει πάνω από 1 εκατομμύριο τραγούδια και βίντεο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 04:45