Η Apple αποκάλυψε τα δύο νέα της μοντέλα, τα iPhone 6S με οθόνη 4,7” και iPhone 6S Plus με οθόνη 5,5” καθώς και το iPad Pro με οθόνη 12,9’’ τα οποία αναμένονται σύντομα από τα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr. Επιπλέον, παρουσιάστηκε και μία σειρά εκπλήξεων για τους λάτρεις της τεχνολογίας, όπως το Apple Watch και η Apple TV που υπόσχονται να αλλάξουν την καθημερινότητα των χρηστών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, αλλά και το iPad Pro από τη Vodafone και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone. Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς διακοπές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων Apple συσκευών στο μέγιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια απλή εγγραφή στο vodafone.gr, όλοι θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus και του iPad Pro. Στη σελίδα του Vodafone eshop θα είναι άμεσα διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τις νέες Apple συσκευές, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα www.apple.com/iphone-6 & http://www.apple.com/ipad/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης