Τα νέα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, 18:59
Τα νέα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge
Λευτέρης Ξυκομηνός

Κατά τη διάρκεια του φετινού Mobile World Congress, η Samsung ανακοίνωσε τα νέα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge ως τις νεότερες προσθήκες στη σειρά των Galaxy προϊόντων. Καθώς έχουν δημιουργηθεί για να απαντούν στο σημερινό lifestyle των καταναλωτών, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, ακόμη πιο προηγμένη κάμερα, βελτιωμένη λειτουργία του λογισμικού, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, καθώς και ασύγκριτη συνδεσιμότητα με μία σειρά από Galaxy προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες.«Πιστεύουμε σε έναν κόσμο που είναι πιο φωτεινός, πιο ευκρινής, πιο άνετος και πιο ψυχαγωγικός. Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα με το Galaxy S7 και το Galaxy S7 Edge, συνδυάζοντας τον κομψό σχεδιασμό με την λειτουργικότητα και παρέχοντας μία απρόσκοπτη mobile εμπειρία», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του Mobile Communications Business της Samsung. «Ενδυναμώνουμε στους καταναλωτές μέσω της τεχνολογίας, ώστε να τους βοηθήσουμε να πάρουν ακόμα περισσότερα από τη ζωή και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τα όρια του δυνατού».

Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Ελλάδα, από σήμερα 22 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα εντυπωσιακά, νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών. Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία στο διάστημα από τις 22/2 - 5/3, θα παραλάβουν το ολοκαίνουργιο smartphone τους στο σπίτι, από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου, ενώ όσοι επιλέξουν να παραλάβουν τη συσκευή από το κατάστημα, η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου. Επίσης, όλοι όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή, θα λάβουν το Samsung Gear VR για να μπορούν να απολαύσουν video 360 μοιρών και να ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.Προηγμένη κάμερα - Υψηλή ποιότητα φωτογραφιών

Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge διαθέτουν την πρώτη Dual Pixel κάμερα σε smartphone, για ακόμα πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Χάρη στην επαναστατική Dual Pixel τεχνολογία, τους πιο φωτεινούς φακούς με πιο ευρύ διάφραγμα και μεγαλύτερου pixel, η κάμερα έχει πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και πιο ακριβές autofocus, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η νέα λειτουργία της κάμερας Motion Panorama, φέρνει την κίνηση σε παραδοσιακές πανοραμικές φωτογραφίες, προσφέροντας στον χρήστη μία εντελώς καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Κομψός σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Το 5,1 ιντσών Galaxy S7 και το 5,5 ιντσών Galaxy S7 edge είναι κατασκευασμένα με 3D γυαλί και μέταλλο, συνδυασμένα σε έναν κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό με εργονομικές καμπύλες για άνετο κράτημα. Από την εργασία έως και την ψυχαγωγία, η νέα Always-On οθόνη της συσκευής προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται καν να αγγίξουν την οθόνη, ώστε να μην ανησυχούν πλέον, μήπως χάσουν μία κλήση ή μία σημαντική ειδοποίηση. Η κατανάλωση μπαταρίας της Always-On (μόνιμα αναμμένης) οθόνης, είναι στο 0,5% ανά ώρα.Χωρίς συμβιβασμούς στον σχεδιασμό, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge είναι ανθεκτικά στο νερό και στην σκόνη με βαθμό πιστοποίησης «IP68». Η εξελιγμένη εμπειρία χρήστη του Galaxy S7 Edge, προσφέρει άνεση και αυξημένη απόδοση, δημιουργώντας εύκολα shortcuts για τις αγαπημένες λειτουργίες του χρήστη, όπως το email, η λειτουργία selfie, η λειτουργία πανόραμα ή άλλες εφαρμογές τρίτων.

Ενισχυμένες επιδόσεις

Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης. Επίσης, η υβριδική υποδοχή της SIM κάρτας επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν microSD card έως και 200GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ενώ σε επιλεγμένες χώρες η υποδοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διπλή κάρτα SIM.
Επιπλέον, η Samsung προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις του hardware και του λογισμικού, ώστε να βελτιστοποιήσει την απόδοση στο gaming του Galaxy S7 και του Galaxy S7 Edge. Ο δυνατός επεξεργαστής και η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μπαταρίας, διασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι, ενώ παράλληλα, το εσωτερικό σύστημα ψύξης προφυλάσσει τη συσκευή από υπερθέρμανση. Μία νέα λειτουργία για gamers με την ονομασία «Game Launcher», επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την κατανάλωση της μπαταρίας και να ελαχιστοποιούν τις ειδοποιήσεις. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την gaming εμπειρία τους ή να μοιράζονται την οθόνη τους για να παίξουν με άλλους. Σε συνδυασμό με το Vulkan API, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια με υψηλού επιπέδου γραφικά και την μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.Εμπειρία Galaxy

Η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια του hardware, του λογισμικού και των υπηρεσιών, δημιουργώντας συσκευές, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τον τρόπο, με τον οποίο οι καταναλωτές συνδέονται, μοιράζονται, οργανώνονται και παίρνουν όσα περισσότερα από τη ζωή. Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό, πέρα από τα όρια της σημερινής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μία σειρά από απρόσκοπτες mobile εμπειρίες.
Είτε πρόκειται για την απρόσκοπτη σύνδεση των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge με το νέο Gear S2 Classic, για να παρακολουθήσουν οι χρήστες το πρόγραμμα fitness τους, είτε πρόκειται για την σύνδεση με το Gear VR για να ταξιδέψουν στον κόσμο, η Samsung επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες είναι εφικτό για μία mobile εμπειρία και ακόμα παραπάνω.Πέρα από τηλέφωνο, οι χρήστες των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge μπορούν επίσης να απολαύσουν την καλύτερη υπηρεσία mobile πληρωμής με το Samsung Pay: είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και αποδεκτό σχεδόν παντού. Με την ασφάλεια του Samsung KNOX, τη σάρωση δαχτυλικού αποτυπώματος και την προηγμένη ασφάλεια δεδομένων, το Samsung Pay λειτουργεί με NFC (Near Field Communication), με MST (Magnetic Secure Transmission) και τεχνολογία Barcode, καθιστώντας τις mobile πληρωμές διαθέσιμες σε ακόμα περισσότερους εμπόρους και καταναλωτές από ό,τι ποτέ πριν.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, 19:00