Τις τελευταίες ώρες, το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από τις φήμες σχετικά με την εμφάνιση, τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά του επόμενου iPhone. Σύμφωνα με αυτές, σε ένα χρόνο από τώρα, η Apple θα παρουσιάσεί ένα μικρό smartphone 4 ιντσών, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από μέταλλο.

Ο δημοφιλής και συνήθως ιστότοπος Mac Rumors δημοσίευσε τις εκτιμήσεις του έγκυρου αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι σίγουρος ότι το iPhone 7 θα μοιάζει σαν ένα εξελιγμένο iPhone 5s. Στον πυρήνα του νέου smartphone που θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Α9 (σ.σ.: εγκαινιάστηκε στο iPhone 6s), αλλά από τον λειτουργικό του κατάλογο θα απουσιάζει το 3D Touch.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την εμπορική αποτυχία του «φθηνού» iPhone 5c, η Apple είναι πεπεισμένη ότι τα smartphones πρέπει να επιστρέψουν σε μικρότερες και πιο βολικές διαστάσεις, ενώ η αντικατάσταση του πλαστικού καλύμματος από έναν full metal σκελετό εκτιμάται θα καταστήσει το νέο smartphone πιο γοητευτικό από τον προ – προκάτοχό του. Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, οι πωλήσεις του iPhone 7 μπορεί να ξεπεράσουν τα 30 εκατομμύρια πριν το τέλος του 2016, αφού τα χαρακτηριστικά που (πιθανότατα) θα διαθέτει είναι προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές των νέων μεγάλων αγορών, όπως αυτή της Κίνας.

Και σε γενικές γραμμές, ο Ming-Chi Kuo δεν πέφτει έξω. Είναι, άλλωστε, ο αναλυτής που τα τελευταία χρόνια έχει «προβλέψει» σωστά όλες τις κινήσεις της Apple – από το 12ιντσο MacBook έως τις (διπλές) διαστάσεις του Apple Watch. Αν πέσει μέσα κι αυτή τη φορά, σε λίγους μήνες θα έχουμε στα χέρια μας ένα μικρό, μεταλλικό iPhone με 2 GB RAM και λίγο αργότερα, ένα ενισχυμένο «ξαδερφάκι» του με 3GB (το iPhone 7 Plus).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης