Τι θα παρουσιάσει η Microsoft στο συνέδριο Build 2016

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 14:19
Τι θα παρουσιάσει η Microsoft στο συνέδριο Build 2016
Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τα νέα, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών Build της Microsoft θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 1η Απριλίου στο San Francisco. Η Microsoft θα κάνει streaming όλες τις κεντρικές ομιλίες από την επίσημη ιστοσελίδα του Build 2016. Όλες οι άλλες συνεδρίες θα καταγράφονται και είναι διαθέσιμες για αναπαραγωγή από την μετέπειτα εβδομάδα.

H φετινή λίστα θεμάτων:

Σύμφωνα με το iguru, όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάπτυξη του gaming θα πρωτοστατεί. Η Microsoft, θα παρέχει στους προγραμματιστές περισσότερες οδηγίες για το πώς μπορούν να αναπτύξουν καλύτερες εφαρμογές γενικής χρήσης σε Windows Platform για το Xbox.

Υπάρχουν αρκετές συνεδρίες για την ανάπτυξη για της πλατφόρμας των Universal Windows, με ιδιαίτερη έμφαση στις ειδοποιήσεις, το Action Center και τα διαδραστικά Live Tiles. Υπάρχει επίσης μια συνεδρία – μαζί με ιδιωτικά προγραμματισμένα σεμινάρια της ολογραφικής Ακαδημίας για εκείνους που αγόρασαν τα HoloLens development kit – για την ανάπτυξη εφαρμογών γενικής χρήσης της πλατφόρμας του Windows για HoloLens και εφαρμογών του Windows Store που η Microsoft αποκαλεί 2D εφαρμογές.

Θα δοθούν επίσης πληροφορίες για την εξελισσόμενη πλατφόρμα ανάπτυξης microservices του Azure, το οποίο η εταιρεία αναφέρει σαν Azure Service Fabric.

Πέρυσι, Microsoft ανέφερε ότι θα πρέπει να περιμένουμε το Azure Service Fabric, να ανοίξει για την ανάπτυξη Java και Linux στο πλαίσιο του Open Source Developer Services, που θα φέρει τις βέλτιστες τεχνολογίες αιχμής Open Source στο Azure. Ποιος ξέρει, ίσως να ακούσουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα.

Άλλα θέματα του Build 2016:

Πώς να αναπτύξετε εφαρμογές Android, iOS, Linux, Mac και Windows με open source.NET
Ανάπτυξη εφαρμογών που κάνουν χρήση έξυπνων υπηρεσιών
Η πλατφόρμα εφαρμογών σε Windows Server 2016 (με πληροφορίες για το Windows Server 2016 Software Development Kit, και ίσως ακόμη και από το Technical Preview 5, σύμφωνα με την Mary Jo Foley του ZDNet )
Ίσως κάποιες νέες προσφορές VS/Xamrin bundles
Περισσότερα για το Project Centennial
Νέα για το Bing σαν πλατφόρμα ανάπτυξης ειδήσεων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 14:19