Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου και στο τέταρτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι, θα διεξαχθεί το 3ο Gaming Festival, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει η δημοφιλέστερη κονσόλα PlayStation.

Οι αγαπημένοι φίλοι της κονσόλας, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια παρουσίας της στον χώρο του gaming, από την εποχή του πρώτου PlayStation το 1994 έως τις μέρες μας και το PlayStation 4, θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους πολυαναμενόμενους τίτλους «The Order 1886», «Bloodborne» και «Until Dawn», που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 για το PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation, θα παρουσιαστούν επίσης όλες οι κυκλοφορίες παιχνιδιών επόμενης γενιάς, τόσο της Sony Computer Entertainment Europe, όσο και μεγάλων εταιρειών παραγωγής, προσφέροντας στην κοινότητα των gamer μια πρώτη γεύση από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.

Το PlayStation θα έχει τη χαρά να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της τεχνολογίας και των βιντεοπαιχνιδιών σε έναν χώρο 75 τετραγωνικών μέτρων, φιλοδοξώντας να τους γεμίσει με χαρά και διασκέδαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρούσα στο φετινό 3ο Gaming Festival, θα είναι για πρώτη φορά και η Sony Mobile. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του 4ου ορόφου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις πιο προηγμένες τεχνολογικά συσκευές της σειράς Sony Xperia Ζ3, καθώς επίσης και να ζήσουν την εμπειρία του PS4 Remote Play, που επιτρέπει την μεταφορά του gaming από την κονσόλα στο κινητό τηλέφωνο (αλλά και στην φορητή κονσόλα PS Vita).

H σειρά Xperia Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact αλλά και τα Xperia Z2 και Z2 Tablet της Sony, μαζί με το PS Vita, είναι οι μόνες συσκευές που λειτουργούν ως ασύρματη οθόνη για να συνδέεστε και να παίζετε τα παιχνίδια σας στο PS4. Επιπλέον, με την εφαρμογή «PlayStation App» μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές της σειράς Xperia Ζ3 και Ζ2 ως δεύτερη οθόνη, για να παρακολουθείτε τα παιχνίδια των συμπαικτών σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στην υπηρεσία PSN (PlayStation Network), να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια.

Το φεστιβάλ θα διεξάγεται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ (εκτός των ημερών 25/12/2014 και 1/1/2015), ενώ οι επισκέπτες πέρα από τις παρουσιάσεις και τις δοκιμές hardware και software προϊόντων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά και μουσικά δρώμενα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης